Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Nedēļas horoskops: 3. - 9. maijs

Nedēļas horoskopu 3. - 9. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Neizniekojiet laiku. Raugieties uz lietām filozofiski, atturieties no pārsteidzīgas rīcības. Rēķinoties ar savām ierobežotajām iespējām, apdomājiet nepieciešamākos tēriņus. Finanšu dēļ var izcelties nesaskaņas ģimenē. Esiet vērīgi pret jaunām alternatīvām. Aktīvi rosieties sabiedrībā. Paļaujieties uz intuīciju, tā nepievils, un prāts ļaus izdarīt pareizos secinājumus. Uzturiet kontaktus ar cienījamiem cilvēkiem. Veltiet vairāk uzmanības mājas dzīvei un tuvinieku noskaņojumam. Atvases mēģinās manipulēt ar jums – esiet gatavi tām saprotami skaidrot pašreizējo situāciju.

VĒRSIS. Koncentrējoties uz galamērķi, varat nonākt sarežģītas izvēles priekšā. Nepaļaujieties uz pieredzi un zināšanām, konsultējieties ar domubiedriem. Īstais laiks domāt par ragavām, kas jātaisa vasarā. Jau tagad apsveriet modernu mājas siltumapgādes ierīkošanu. Jārīkojas ar prātu, ja esat nolēmuši mainīt dzīvesvietu. Labu domu vadīti, varat sniegt ļoti gaidītu palīdzību cilvēkiem. Svarīga ir saskaņota ģimenes locekļu rīcība. Konflikta situācijā paglābs abpusēja vienošanās. Izrunājiet ar atvasēm turpmākās izglītības iespējas. Ceļojumā vai ekskursijā māciet bērniem pazīt putnus un augus.

DVĪŅI. Siltais laiks veicinās dzīvesprieku. Pietiks spēka gan darbam, gan mīlestībai. Uzlabosies gaisotne ap jums, jutīsities brīvāki, jūsu rosība nesīs vairāk labuma. Var izdarīt izdevīgu ieguldījumu vai nozīmīgu pirkumu, veidot nelielu materiālu uzkrājumu. Sekmīgi rakstu darbi. Dzīvojiet pēc sava prāta, sijājiet apkārt dzirdēto un redzēto. Radiet tuvajiem komfortablus dzīves apstākļus. Sirsnīgi vārdi mīļajiem un maza uzmanības paušana vienmēr būs lielā vērtē. Rodiet iespējas bērniem iepazīties ar izvēlēto profesiju. Ieteicami lokanības un staipīšanās vingrinājumi dabā.

VĒZIS. Siltumā vairosies enerģija un uzņēmība. Draugi novērtēs jūsu iejūtību un izpalīdzību. Esiet uzmanīgi, sadarbojoties ar jauniem partneriem, neiesaistieties svešā projektā, pamatīgi to neizpētot. Adekvāti novērtējiet iespējamos pienesumus vai mīnusus. Nekādā gadījumā neveidojiet parādus – tuvākajā laikā to jūgs būs grūti panesams. Aizņemtības un noguruma dēļ varat sastrīdieties ar mīļo cilvēku. Ļaujiet noplakt emocijām un kompensācijai sagādājiet visai ģimenei jauku atpūtu. Vismaz vasarā nekārtojiet darba lietas brīvdienās. Vēlams laikus padomāt par atvases iespēju brīvlaikā pastrādāt.

LAUVA. Pašsajūta un dzīvā iztēle atstās lielu iespaidu uz jūsu lēmumiem. Jutīsities stabili, kaut daudzo darbu dēļ reizēm šķitīs, ka lidojat kā vāvere ritenī. Būs grūtāk piemēroties straujām apstākļu maiņām. Lielākas ieceres realizāciju vēl nedaudz atlieciet. Neaizmirstiet par tuva cilvēka jubileju. Viss apkārt zied, pacentieties ziedēt arī jūs! Neļaujiet rūpēm sagandēt noskaņojumu brīvdienās. Būs iespēja padomāt par sevi un saviem tuviniekiem. Kopā ar ģimeni paciemojieties pie vecākiem – labākā dāvana viņiem būs nesteidzīgi ciemiņi. Vientuļajiem var gadīties kāda pavisam īsa mīlas intriga.

JAUNAVA. Būs nepieciešama ātra domāšana. Jauni kontakti nodrošinās vieglāku ceļu uz mērķi. Parūpējieties par ātrāku aizņēmuma atdošanu. Neesiet pārāk kritiski pret apkārt notiekošo. Atturieties no sava pārākuma paušanas darba biedru vidū. Esiet pateicīgi par piedāvātajām iespējām – izmantojiet tās ar prātu. Pirms dodaties tālākā ceļā, pārbaudiet, vai mājās viss sakārtots. Uzmanieties, koriģējot ģimenes budžetu. Neizdosies ieplānotā naudas ekonomija, tāpēc svarīgi izvairīties no liekiem tēriņiem. Uz kādu savu šķietamo neveiksmi paraugieties no attāluma – izrādīsies, ka nav noticis nekas nelabojams.

SVARI. Jūsu dzīvē mierīgs periods. Politiskajā darbībā var būt jāpieņem pārliecībai pretēji lēmumi. Esiet uzmanīgi ar mediju pārstāvjiem. Atturieties no skarbuma un augstprātības. Izturieties ar sapratni pret citādi domājošo viedokļiem. Ne viss plānotais būs pa spēkam. Reklāmas pasākums neizdosies tik labi, kā cerējāt. Centieties godīgi nokārtot apsolīto. Var notikt tā, ka gribot negribot būs jāpaņem īsa atelpa. Iespējams spēku un iedvesmas izsīkums. Ģimenē rūpējieties par atvašu drošību un veselību. Sakiet siltus vārdus, realizējiet darbus, kas kalpos tuvo cilvēku labsajūtai.

SKORPIONS. Laba enerģija un intuīcija. Esiet patiesi, pat ja apkārtējiem šķitīs, ka kļūstat skarbi. Nepārvērtējiet savas spējas un varēšanu, palēniniet dzīves skrējienu. Ierobežojiet alkoholisko dzērienu patēriņu. Reibumā var gadīties pateikt vai izdarīt ko tādu, kas radīs plaisu dzīvesbiedru starpā. Esiet gatavi vienoties un izlīdzināt domstarpības. Laikus izdomājiet, kā ar atvasēm pavadīsiet brīvdienas. Dariet tā, lai katrs varētu saņemt to, pēc kā alkst sirds. Galvenais, lai visi kopā turētos ar gaišām emocijām un savstarpēju sapratni. Uzklausiet viedokļus, esiet gatavi atkāpties no savām prasībām.

STRĒLNIEKS. Tiesas procesā iespējams izlīgums. Atturieties no investīciju veikšanas. Visai liela iespēja tikt iesaistītiem viltus darījumos. Nedaudz mierīgāka būs perioda otrā puse. Jūsu noslēpums, ko pateiksiet «tikai vienam cilvēkam», kļūs zināms ļoti daudziem. Atturieties no pārgalvības ceļā, nepārsniedziet ātrumu. Var pārdomāti sarūpēt sporta inventāru vasarai. Centieties izprast tuvā cilvēka rīcības iemeslus. Nekāpiet uz grābekļa atkal un atkal. Neizceliet pirmajā vietā savu egoismu. Aizmirstiet agrākos pāridarījumus, izvairieties teikt ļaunus vārdus, tiecieties uz saskaņu.

MEŽĀZIS. Gādājiet, lai darījumu pamatā ir godīgas attiecības. Šobrīd gaidāma stabilitāte ar pozitīvu fonu, it īpaši zinātnes jomā. Politiskā vidē iespējamas rūpīgi organizētas aizkulišu cīņas, apzināta pretestība jauniem risinājumiem. Sarežģītajā laikā būs daudz laba solītāju. Var izdoties piesaistīt talantīgus partnerus, un jūsu pūles pienācīgi novērtēs. Firmai uzticēs izdevīgu projektu. Domājiet, apsveriet to. Rūpējieties par ģimenes interesēm, nestrīdieties ar mīļoto. Sarunās esiet mierīgi un savaldīgi. Nesoliet to, kas jums var neizdoties. Māciet atvasēm būt atbildīgām, nenomaldīties sociālajos tīklos.

ŪDENSVĪRS. Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt savā apkārtnē vai sevī pašā. Uz plānoto rezultātu virzieties mierīgi, bez steigas. Neļaujieties vēlmei kāroto iegūt nekavējoties – tad čiks vien iznāks. Pret līdzcilvēkiem esiet tikpat prasīgi kā pret sevi. Veiksies radoši darbi. Atturieties no kritiskām piezīmēm uz personīgās nepatikas pamata. Nesāpiniet nevienu. Viegli risināsit praktiskus jautājumus. Neskopojieties un godīgi samaksājiet par labu lietu – tā sagādās prieku un ilgi kalpos. Var gadīties, ka pavisam negaidīti izpārdošanā pēkšņi atradīsit kaut ko, kas jums patiks gadiem.

ZIVIS. Draugu un paziņu vidū sarunas bieži risināsies par pašreizējo situāciju savā zemē un pasaulē. Notikumi visapkārt kļūs saspringtāki. Atturieties no spekulatīviem darījumiem un ātras naudas iegūšanas piedāvājumiem. Laba saprašanās ar gados jaunākiem cilvēkiem. Domubiedri var veidot kopīgu uzņēmējdarbības projektu, taču nebūtu gudri pieļaut lielākus izdevumus par saviem ienākumiem. Padomājiet par signalizācijas ierīkošanu darbā un mājās, par alternatīviem elektroenerģijas iegūšanas variantiem. Ģimenes sarunās kopīgi apspriediet līdzekļu taupīšanu. Turiet vienmēr naudas rezervi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko