Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Veselība

Speciālistu padomi pavasara slodzes izraisītu muguras sāpju ārstēšanai

Meteoroloģiskā vasara šogad iestājās agrāk nekā citus gadus, tādēļ esam jau izjutuši pavasara slodzi, jo lielie darbi un atpūta dabā rit pilnā sparā kopš aprīļa. Nav brīnums, ka tik daudzus ir satraukušas muguras sāpes. Par iespējām to ārstēšanai un arī profilaksei stāsta Veselības centru apvienības (VCA) neiroloģe Dace Sarkanābola-Bērziņa un Mēness aptiekas farmaceite Daiva Āboliņa.

Latvijā beidzas gripas epidēmija

Latvijā ceturtdien, 25.aprīlī, oficiāli beidzas gripas epidēmija, aģentūru LETA informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Gatavība krīzei – process, kurā jāiesaistās visiem

Liene Cipule, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore 2024. gada 10. aprīlī notikušajā konferencē Veselība kā drošība: zāļu pieejamība un apgāde dalījās ar atziņām, kuras gūtas laikā, kad pasauli skāra Covid-19 pandēmija, vienlaikus aicinot no gūtās pieredzes mācīties jau šodien un gatavību krīzēm uztvert kā nepārtrauktu procesu mūsu visu un katra paša drošības stiprināšanai.

Nemitīga steiga kaitē jūsu veselībai!

Mēness aptiekas farmaceita asistente Viveja Akimova uzskata, ka zāles, uztura bagātinātājus un citus aptiekas produktus nevajadzētu iegādāties steigā un skrējienā, jo pilnvērtīgai sarunai ar farmaceitu ir lielāka nozīme veselības uzturēšanā, nekā daudziem šķiet.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide