Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +29 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Interesanti

Neparastie brendiji © DIENA

Iepriekšējā reizē sāku stāstīt par pavisam neparastiem brendijiem – no dūmotiem kastaņiem, īleksiem, riekstiem.

Februāris – Tropu mēnesis Rīgas Zoodārzā

Katru gadu Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā februāris tiek pavadīts tropiskā gaisotnē. Šogad Tropu mežs tavā virtuvē aicinās apmeklētājus izzināt, kā mūsu izvēles ietekmē visus tropu mežos mītošos un kā tropos notiekošais ietekmē mūs – gan augus, gan arī dzīvniekus, tostarp arī Tropu mājā aplūkojamos.

Pavisam neparasti brendiji © DIENA

Brendiju iespējams pagatavot ne tikai no aromātiskām ogām un augļiem, bet arī no citiem produktiem – sparģeļiem, rabarberiem, citronzāles un pat siena.

Kā padarīt sevi laimīgāku? © DIENA

Ja vēlaties sevi padarīt laimīgu, tad noteikti jāsāk ar to, ka jāzina, ko vēlaties. Un nepietiks ar gribasspēku vien, ir jāpārliecinās, ka piemīt pozitīvs domāšanas veids, jārīkojas, lai dzīvotu laimīgāku dzīvi, un cītīgi jārūpējas par sevi pat tad, ja bijusi ir grūta nedēļa. Taču vissvarīgākais ir tas, ka apzināties, ka laime ir sasniedzama, ja esat gatavi tās labā strādāt, atklāj Losandželosas dzīves koučs un pāru konsultante Mišela Šahnazjana, kuras izglītība, darbs un dzīves pieredze ir padarījusi viņu par vienu no labākajiem dzīves koučiem pasaulē.

FOTO: Ar skatu uz zvaigznēm - varenāko teleskopu vēsture

Visums cilvēkus gan vilina, gan valdzina ar saviem noslēpumiem. Tā zvaigznes ne tikai gādā par romantiskiem vakariem, bet kalpojušas par palīgu cilvēces attīstībā un izaugsmē. Lūkojoties tajās, cilvēki plānojuši sējas un pļaujas kalendāru, pat atklājuši jaunus kontinentus. To pētīšana nebūtu izdevusies bez teleskopiem, kuru vēsture sniedzas tālajā 17. gadsimtā.

Vairāk Interesanti