Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 27. janvāris - 2. februāris

Nedēļas horoskopu 27. janvārim - 2. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ilgosities pēc kapitālām pārmaiņām. Cerēt uz tām var, bet tad arī jārīkojas. Sadzīves rūpes paņems daudz laika, un tas tiks atrauts tiešajiem pienākumiem. Saskaņojiet savas darbības ar iestādes vadītāju. Neatliks laika aktuālajām ziņām, kas savukārt nomierinās nervus. Ģimene raizēsies, vērojot jūsu pārgurumu un satraukumu, taču nāksies vien cīnīties pašam, likt lietā dzīves pieredzi. Daudz gūsiet, uzticoties intuīcijai. Emocionāli varat izlādēties tikai ļoti tuva cilvēka klātbūtnē. Sargājiet bērnus no iekšējiem pārdzīvojumiem. Uz kādu laiku būtu jāatliek plānotā pārcelšanās uz jaunu mājvietu.

VĒRSIS. Perioda sākumā strīdi, atlikti darījumi, nomākts garastāvoklis. Darbus kavēs dokumentu saskaņošana, pieņemto lēmumu iesprūšana birokrātijas līkločos. Sadarbības partneri vēlēsies panākt izdevīgus piegādātājus un projekta gala termiņus. Kolēģi būs iegrimuši savos darbos un jūsu peripetijās neiesaistīsies. Saglabājiet līdzsvarota cilvēka reputāciju, aizejot neaizcērtiet durvis, labāk atrodiet veidu, kā nomierinieties. Paļaujieties uz tuvo cilvēku. Gan jau sapratīsit, ka notikušais nav jūsu nervu vērts, un, visticamāk, skandāla cēlāji arī paši nāks ar pieņemamu izlīguma piedāvājumu.

DVĪŅI. Enerģijas pārpilnība. Dosit priekšroku ģimenei un aizrautīgiem draugiem. Lai sasniegtu cerēto mērķi, rīkosities sev netipiski. Sarežģītās situācijās jūsu uzdrīkstēšanās pārsteigs un sajūsminās. Nezaudējiet galvu, jo, kas pār mēru, tas par traku. Labāk patiniet "filmiņu" atpakaļ, palūkojiet, vai neesat kur bijis kaitinošs, pārsteidzīgs – līdzcilvēki tādas lietas var ilgi turēt atmiņā. Garas stundas paies nenozīmīgā remontā, un galu galā čiks vien no tā iznāks. Saņemsities nodot makulatūrā nevajadzīgas grāmatas, bet šajā jautājumā būs domstarpības ar dzīvesbiedru. Atrodiet vidusceļu.

VĒZIS. Daudz jaunu notikumu un pārsteidzošu ziņu. Periods var būt kā pārbaudes laiks jūsu spējām un uzņēmībai, taču sakopojiet iekšējās rezerves, un jums viss izdosies! Nāksies izvērtēt, kas no paziņu lokā stāstītā ir patiesība, kas – maldi. Paļaujieties uz savu pieredzi un zināšanām konkrētā darbības jomā. Nesteidzieties paust personīgās domas un vērtējumus, neapstrīdiet dzirdēto. Koncentrējieties uz darāmo, izsakieties loģiski un īsi. Iestrēgušās attiecībās var pienākt apskaidrības mirklis. Novērtējiet to, ko sniedz otrs cilvēks, atbildiet viņam atklāti un godīgi. Nerīkojieties emociju iespaidā.

LAUVA. Pārvariet negatīvo enerģiju, pievērsiet uzmanību sirdsbalsij. Vēlēsities iekarot augstākas pozīcijas, taču šoreiz tas var vēl neizdoties. Krājiet zināšanas, vairāk balstieties pieredzē un cilvēku atbalstā. Lietas ies uz labo pusi, taču ap jums virmos kaislības. Izmantojiet savas komunikācijas spējas, stipriniet attiecības ar darbabiedriem. Dzīvesbiedri ar stāžu būs pieslīpējušies viens pie otra, spēsiet laist pāri galvai visas vētras. Mazbērni gan priecēs, gan nogurdinās, taču padariet viņu dienas krāsainas. Par tradīciju pārvērtiet kopīgus ģimenes kultūras pasākumus.

JAUNAVA. Līdzcilvēki koši iekrāsos ikdienu. Kāds atbalstītājs pavērs jums kārotas iespējas. Attaisnojiet avansā piešķirto. Atbildība tiks prasīta ne tikai par paveikto, bet arī par pieļautajām kļūdām. Svarīgi saprasties ar darba biedriem, neuzsvērt savus īpašos sakarus. Iespējami pārpratumi ar aizdoto naudu – noskaidrojiet iemeslu, kāpēc tās atdošana kavējas, neesiet uzstājīgs, bet stingri nosakiet atdošanas termiņu. Iepērkoties steigā, varat krietni pārmaksāt par pirkumu. Mājinieki radīs siltuma un drošības sajūtu – vairāk laika pavadiet kopā. Var nākties dot pajumti kādai atrastai radībai.

SVARI. Gandarījumu sniegs paveiktā nozīme un atzīšana. Ja pieskaņosities kolēģu viedoklim, darbā nebūs ne satraukumu, ne raižu. Tiks atalgota nesavtīga rīcība. Neturiet prātā slikto. Neaizmirstiet labvēļus, palīdziet viņiem, ja rodas tāda vajadzība. Ja rodas šaubas, padomājiet, ko darāt vai runājat nepareizi. Neļaujieties kārdinājumam, ja jau iepriekš apzināties, ka labi tas nebeigsies. Vienmēr turiet prātā lietas, kas jums nāk par labu. Sportojiet, dodieties pastaigās, dzeriet daudz ūdens. Runājieties ar atvasēm. Nekad nezaudējiet kontaktu ar bērniem. Neattaisnojieties ar laika trūkumu vai nogurumu.

SKORPIONS. Iespējami saīsiniet pie datora pavadāmo laiku. Paškontrole ļaus pārvaldīt negatīvās emocijas. Smaidiet un sakiet cilvēkiem labus vārdus – komplimenti atvērs sirdis. Rīkojieties tā, kā jūs gribētu, lai citi rīkojas pret jums. Nodarbojieties ar labdarību un māciet dalīties arī atvasēm, jo bērnībā apgūtais viņiem paliks dzīves labo lietu krājumā. Grūti saprotamo vai kaitinošo pārcietiet klusējot. Aktīvi neiesaistieties notiekošajā, labāk vērojiet visu it kā no attāluma. Uzmaniet savas mantas, jo varat pazaudēt atslēgas, dokumentus vai maku. Ieprieciniet ģimeni ar izklaides pasākuma apmeklējumu.

STRĒLNIEKS. Piemērots laiks, lai saņemtos kādai konkrētai rīcībai. Iespējamas novirzes no plānotā, taču neatlieciet svarīgo uz rītdienu. Pienākumiem veltīsit tik daudz laika, cik vajadzīgs, būs nepieciešamas arī virsstundas. Saradīsies daudz kaitinošu sīkumu, taču nepievērsiet tiem uzmanību. Lielā kolektīvā enerģiju prasīs saskarsme ar kolēģiem. Sarunas risiniet demokrātiski. Tuvās attiecības atsvaidziniet ar jaunu mērķi. Tiekoties ar kādu, nebūs viegli gūt pārliecību, ka sastapts īstais cilvēks. Brīvdienas paies neatliekamos saimnieciskos darbos. Uzmaniet mazus bērnus.

MEŽĀZIS. Šķitīs, ka apkārt valda mērens haoss. Var nākties pieņemt nopietnus finansiālus lēmumus. Ar kolēģiem un sadarbības partneriem risināsiet sarunas par grandioziem nākotnes plāniem. Droši pieņemiet pretējo viedokli, ja jūtat, ka tas veiksmīgi virzīs uz priekšu iesākto. Var mēģināt arī kaut ko jaunu, pilnīgi nebijušu. Noteikti panāciet kopsaucēju. Kāds lēmums jums atraisīs spārnus. Iesāktie darbi sola stabilus panākumus. Ģimenē var mākt greizsirdība uz mīļoto par viņa panākumiem darba jomā – tas var raisīt nesaskaņas. Neļaujiet tām veidoties, taču varbūt uz kādu laiku der ieturēt distanci.

ŪDENSVĪRS. Rosīgs laiks. Koncentrējieties uz labo. Iesāktais projekts virzīsies uz priekšu, kaut to bremzēs naudas trūkums. Darbu apturēšana nozīmēs to ievilkšanos bezgalībā, tāpēc esiet uzstājīgāks, klauvējiet pie visaugstākajām durvīm – jūs saredzēs un sadzirdēs. Neļaujiet izsīkt enerģijai – nogurums nav īstais ceļabiedrs. Ar labiem darbiem, domām un vārdiem varat nolīdzināt sirds parādus. Mīlestība mierinās, ļaus atvilkt elpu smagajā skrējienā pēc rezultāta. Neizvairieties no atbildības. Uzturiet sirsnīgas un ciešas saites ar bērniem no šķirtās laulības. Atturieties no izklaidēm, kur pludo alkohols.

ZIVIS. Labs laiks paveikt atlikto, kas spieda plecus. Ieplānojiet nelielus darbus, kas neprasa daudz uzmanības. Saprātīgi izvērtējiet jauniegūto informāciju – katrai ziņai var būt divas puses. Var rasties iespēja iesaistīties stabilā projektā, darīt kaut ko jaudīgāku nekā līdz šim. Būs labi, ja iztiksiet bez ambīcijām un neiecietības. Mīlas dzīvē būs grūti atrast kompromisus – kas vienam būs balts, bieži otram liksies melns. Sakāpinātās emocijas var novest pie lēmuma turpmāk katram iet savu ceļu, taču gūtā mācība noderēs, un pēc kāda laika viss var vērsties uz labu. Atkal spēsit sarunāties kā draugi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko