Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nedēļas horoskops: 25. novembris - 1. decembris

Nedēļas horoskopu 25. novembrim - 1. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Svarīgāko ieteicams paveikt perioda sākumā. Veidojiet ieradumu ik rītu sākt ar gaišu domu, nekoncentrējieties uz vairāku problēmu risināšanu vienlaikus – tam pietrūks gan laika, gan spēka. Haotiska, sasteigta rīcība var negatīvi ietekmēt lietu virzību. Diemžēl draudzīgas attiecības ar padotajiem nav jūsu stiprā puse, bet izmantojiet jebkuru iespēju sadarboties koleģiāli. Izdosies izvairīties no apzināti radītiem šķēršļiem. Mājās sakaitētā gaisotnē strīds var rasties no sadzīviska sīkuma, bet jūsu varā ir visu vērst par labu. Nav vēlams celt smagumus. Ģimenes lokā dodiet balsstiesības ikvienam. 

VĒRSIS. Jūsu dzīvē iespējami labi jaunumi. Paļaujieties uz savu darbīgo prātu, atturieties no svešu problēmu risināšanas. Apslāpējiet vēlmi ar apkārtējiem nemitīgi apspriest nomācošo situāciju pasaulē un mājās, citādi tas var izraisīt draudzīgu saišu pārraušanu. Atturieties no ilgām darba stundām bez atpūtas mirkļiem. Mēģiniet kārtot lietas sarunu ceļā, izvairieties no jebkura strīda. Izveidojiet skaidru darbības plānu gada pēdējam mēnesim un precīzi sekojiet tajā rakstītajam – tas neļaus tukšgaitā pazust spēkam un enerģijai. Kopā ar tuviniekiem baudiet dabu, apmeklējiet kultūras pasākumus.

DVĪŅI. Vairojiet ticību saviem spēkiem, vairāk uzmanības veltiet profesionālajai darbībai. Vadība novērtēs jūsu idejas un priekšlikumus. Varat nokļūt saspringtu attiecību lokā, jo pārsteidzīgs lēmums radīs domstarpības. Šajā periodā īpaši uzmanīgam jābūt ar naudas darījumiem, var samazināties ienākumi. Nepieļaujiet savā darbībā ne mazākās atkāpes no likumiem un noteikumiem. Taupiet fiziskos spēkus, tērējiet tos lietderīgi. Apdomājiet, kas mājās lieks, ko varbūt vajag pamainīt. Neuztraucieties par nevienprātību attiecībās. Svētīgi varētu būt kādu laiku pavadīt vienatnē.

VĒZIS. Šķitīs, ka soļojat kā pa celmiem. Jaunais priekšnieks var būt valdonīgas dabas, ar lielu gribasspēku un varaskāri. Samilzīs domstarpības. Pat attālināti jutīsit spiedienu plecos. Nemēģiniet par katru cenu panākt savu – visā, kas notiek, ir sava paredzamība. Pats lemiet sastrādāties vai aiziet, varbūt ir pienācis laiks salikt visus punktus uz i. Domājiet par veselību, atsāciet fiziskas rīta aktivitātes. Lūkojiet, lai ģimenē jūsu svārstības un samulsumu justu vismazāk. Dariet savus ierastos pienākumus, svarīgus lēmumus pieņemiet bez steigas. Drīz pelēkajam mākonītim ieraudzīsit gaišu maliņu.

LAUVA. Nekas nedosies rokās ar pirmo piegājienu. Gribēsiet ko mainīt dzīvē, bet tam nepietiks spēka. Šķitīs, ka esat izsmēlis iespējas darbā, un finansiālā ieinteresētība var kļūt par pamatu vēlmei to mainīt. Pašreizējā situācijā tas gan būtu pārsteidzīgi. Ja ir par grūtu, labāk paņemiet brīvas dienas. Nesāciet jau priekšlaikus Ziemassvētku un Jaunā gada gaidās tērēties pilnīgi nevajadzīgām dāvanām. Labāk izgatavojiet vai uzrakstiet ko savām rokām. Saudzējiet nervus, neuztraucieties par lietām, ko pašlaik mainīt nav jūsu spēkos. Ja nevarat tikties, runājiet ar draugiem pa telefonu.

JAUNAVA. Prāts būs noskaņots pārmaiņām. Jau iepriekš nodrošinieties ar uzkrājumiem, jo iespējams neliels materiāls zaudējums. Lēmumus pieņemiet bez steigas. Piesardzīgi rīkojoties, saprātīgs risks var izrādīties auglīgs. Radošā darbā necietīsit padomus un iejaukšanos no malas. Var nākties ātri reaģēt neparastā situācijā. Pievērsiet uzmanību mājās notiekošajam. Nepārmetiet tuviniekiem neizdarīto – šis laiks nevienam nav viegls. Labāk pieciest neērtības un dzīvot saticīgi, nevis visiem ecēties savā starpā. Velciet mugurā siltas, gaišas drēbes, biežāk smaidiet un atcerieties par pastaigām dabā.

SVARI. Šis laiks labvēlīgs draudzīgai atklātībai. Atturieties no jebkādas attiecību skaidrošanas, savācieties tādā kā siltā kamoliņā un izstarojiet visapkārt savu iekšējo spēku. Neļaujieties skumjām. Nav ieteicami lielāki pirkumi vai pārdošanas. Dariet visu, kas stiprina jūsu prestižu un reputāciju. Nav vēlama steiga un haoss. Ja kas nenotiek, kā iecerēts, apstājieties, padomājiet, nenoslēdziet savu dvēseli pasaulei. Baudiet mākslu, lasiet, klausieties mūziku. Vairāk laika veltiet vistuvākajiem – izrunājieties, izsmejieties, samīļojiet ikvienu, stipriniet draudzības saites, sildiet cits citu mīlestībā!

SKORPIONS. Pamazām un bez lielām pūlēm skumjas izklīdīs. Pagaidām rosieties sev labi pazīstamā jomā, uzturieties gaiši domājošu cilvēku sabiedrībā. Svarīgi nevienam neuzspiest savu gribu un pārliecību. Pastiprinātu uzmanību pievērsiet tēriņiem, jo naudas lietās brīžam var iet pavisam plāni, lai arī tas nebūs jūsu vainas dēļ. Mājās sildīs savstarpēja sapratne, atbalsts un miers. Gādājiet par to! Visi kopā radiet skaistas idejas un lēnām sāciet tās realizēt. Jaunajiem pāriem diezgan kritisks laiks. Šaubas un aizdomas neturiet sevī, bet nekavējoties izrunājieties. Izrādīsies, ka čiks vien bija tā rīvēšanās.

STRĒLNIEKS. Saspringts laiks. Gūtais ne vienmēr saskanēs ar cerēto, bet saglabājiet mieru. Kāda maksājuma dēļ var izraisīties konflikts ar līdzcilvēkiem. Svarīgi savākties un nepārkāpt pieļaujamās robežas. Kam tas neizdosies, paliks zaudētājos. Ja darbosities apdomīgi, veiksmīgs periods radošo profesiju pārstāvjiem. Atlieciet uz vēlāku laiku vērienīgus finansiālus darījumus. Sakārtojiet savu māju aukstajam gadalaikam. Aktīva atpūta palīdzēs noņemt uzkrājušos sasprindzinājumu. Pasargājiet atvases no traumatiskām situācijām. Vakaros atbrīvojieties no nepatīkamām domām.

MEŽĀZIS. Jums ir daudz dots, ejiet uz priekšu! Prāta apsvērumos var iestāties radikāls pagrieziens, būs grūti pierādīt savu taisnību. Pretējā puse būs ļoti labi informēta – esiet tam gatavs. Situācija var sarežģīties, ja ārēju apstākļu dēļ klibos labi saplānotā loģistika. Taču necentieties paveikt pilnīgi visu ieplānoto, jo daļa darbu tāpat var aiziet tukšgaitā. Var gadīties kļūdas, ko nāksies labot, taču nenervozējiet – viss nokārtosies! Galvenais pašlaik ir saglabāt augstas darbaspējas. Izvairieties no saskarsmes ar cilvēkiem, kuri neraisa uzticību. Palīdziet tuvam draugam, kuram esat pateicību parādā.

ŪDENSVĪRS. Dažādu interesantu pasākumu piepildīts periods. Jūsu iekšējais starojums un labestība piesaistīs cilvēkus. Pievērsieties tam, kas dara jūs patiesi laimīgu. Mierīgi atrisināsiet sastrēgumus darbā. Vairāk filozofēsit nekā tērēsit fiziskā spēka resursus. Atturieties no savu nepilnību apcerēšanas – visbiežāk tie ir tikai jūsu paša pieņēmumi, ar ko pēc iespējas ātrāk jātiek galā. Tumšos vakaros veldzējieties vasaras atmiņās, taču necentieties atjaunot sāpīgus sakarus – kas bijis, tas beidzies. Pavērsies iespējas jaunām attiecībām, kas liks aizmirst visu, kas jau ilgu laiku nomācis.

ZIVIS. Gaiša dzīves uztvere, romantisks noskaņojums, taču jāpiebremzē egoisms. Svarīgi ievērot nosacījumus un norunas. Sarežģīta komunikācija profesionālajā jomā. Būs grūti panākt kompromisus, saskaņot viedokļus. Nodrošinieties ar laba sabiedrotā morālo atbalstu. Līgumu slēgšanu un projektu sākšanu labāk atlikt uz vēlāku laiku. Koncentrējieties vienam mērķim, piestrādājiet pie detaļām. Nepaļaujieties uz laimīgu apstākļu sakritību. Laiku pa laikam izraujieties no ierastā ritma, palutiniet sevi, atpūtieties. Ļaujiet brīvību sev un mīļajiem, esiet atvērts un sirsnīgs. Vairieties no negatīvisma sējējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko