Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 16. - 22. decembris

Nedēļas horoskopu 16. - 22. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbu pilnas rokas. Komandējumus plānojiet tā, lai svētkos var atgriezties mājās. Pastiprināta intuīcija, laikus sajutīsit ceļā liktus šķēršļus, taču pagaidām neveidojiet tālejošus plānus, esiet lojāls firmai, kurā strādājat. Tiks novērtētas jūsu darbaspējas un oriģinālā domāšana. Paspēsit ražīgi pastrādāt un sakārtot māju. Iespējamas mulsinošas romantiskas izjūtas, sirdi satraucoši notikumi. Uz visu apkārt notiekošo raugieties ar filozofisku mieru, attiecības kārtojiet viegli un brīvi. Gan mājās, gan ārpus tām atbrīvojieties no sasprindzinātā darba sajūtas. Baudiet tuvojošos svētku noskaņu.

VĒRSIS. Sarežģīts, bet labs periods. Pieaugs lietišķā aktivitāte, veiksies arī radošs darbs. Īstā laikā izdarīsit nozīmīgu investīciju, kas nesīs ieguvumu tuvā nākotnē. Varat slēgt ilgtermiņa līgumu, taču ikvienu nopietnu nodomu apsveriet vairākkārt. Laikus atsakieties no lielāka apjoma darbiem, ja jūtat, ka jums tas nav pa spēkam. Atzīstami iesaistīties labdarības pasākumos. Nepatiks nodarboties ar sīkām lietām, taču būsit gatavs paveikt ko sabiedrībai nozīmīgu. Tālākam braucienam laikus noskatiet pārbaudītu un uzticamu ceļabiedru. Paejot nostāk no kņadas un steigas, uzkrājiet enerģiju svētkiem.

DVĪŅI. Turiet muguru taisnu, rīkojieties bez steigas. Noskaidrojiet prioritātes un kārtīgi visu saplānojiet. Īpaša uzmanība nepieciešama, velkot kopā gada bilanci, aprēķinot plānoto un iegūto. Atrodiet laiku pārdomām vienatnē. Pērkot dāvanas, pārliecinieties par pirkumu kvalitāti un iegādātā nepieciešamību. Varbūt labāk naudu ziedot labdarībai? Domstarpības var izraisīt bērnu nevēlēšanās pakļauties vecāku prasībām. Vairieties no spēcīgām emocijām. Izrunājieties ar atvasēm sirsnīgi, aci pret aci. Jaunas attiecības veidojiet ar skaidriem noteikumiem, ko viens no otra cerat sagaidīt.

VĒZIS. Atmetot paštaisnību un atzīstot pieļautu kļūdu, atjaunosit zaudētās pozīcijas darbā, taču skatieties, lai vēlāk nav jākož pirkstos savas lētticības dēļ. Nav ieteicams iesaistīties steidzami veicamos projektos – ar tiem nevarēsit gūt ātrus un vieglus ienākumus. Izvairieties no strīdiem ar atvasēm. Palieciet nepiekāpīgs, ja esat pārliecināts par savu taisnību. Šķitīs, ka vēlaties tikai klusumu un mieru apkārt, bet brīvdienās varat pārsteigt tuviniekus ar izklaides priekšlikumu. Ar dzīvesbiedru var būt pārpratumi tēriņu dēļ. Pašreizējo apstākļu un prāta apsvērumu iespaidā vēlams būt taupīgākiem. 

LAUVA. Apkārt un darba dzīvē notiekošais būs atkarīgs no paša iniciatīvas. Daudz spriedzes un aizrautības. Savs guvums būs jāsargā, jo kāds var iekārot jūsu darba augļus. Sadarbības partneris var slēpt patieso situāciju biznesā. Lūdziet palīdzību neatkarīgam konsultantam. Bez atlīdzības un atzinības var nākties izpalīdzēt līdzcilvēkiem. Atvases gribēs pucēties un ballēties. Ja pelnījušas, neliedziet to, tikai noskaidrojiet, kur un ar ko bērni izklaidēsies. Esiet tālredzīgs un gudrs saskaņas pilnās attiecībās. Gadumijā sagatavojiet savai mīlestībai negaidītu un ilgotu prieku ierastā ritējumā.

JAUNAVA. Laika sprīdis aktīvai rosībai. Droši var mēģināt iet neierastus ceļus. Realizēsit drosmīgu plānu, pabeigsit iesākto un kritiski novērtēsit paveikto. Ja kas neapmierina, nekļūstiet pūcīgs – ikvienā situācijā saskatiet labās puses. Nervu spriedzi noņems slēpošana tepat, Latvijā, vitamīnu kūre vai masāžas kurss. Neļaujieties vienatnei. Esiet atsaucīgs un iejūtīgs mīlestībā un draudzībā, arī jūs līdzcilvēki labprāt atbalstīs. Ģimenē iemaldīsities sadzīvisku pienākumu un uzdevumu gūzmā. Priecīgi pieņemsiet atvašu un tuvinieku atbalstu, kopā visu paveiksit un jutīsit pieaugam spārnus.

SVARI. Pozitīvs un aktīvs laiks. Svarīgi nestāvēt malā, nenoslēgties savās izjūtās. It visā centieties saskatīt labo. Esiet gatavs pārmaiņām un ieklausieties intuīcijā – tā palīdzēs izvēlēties ieteicamāko rīcību. Cilvēki būs jūtīgi. Rīkojieties mērķtiecīgi, haotiska darbība vai skarbi vārdi var sagraut labi iecerēto, radīt agresivitāti. Saglabājiet mieru negaidītās situācijās. Nepieļaujiet dusmu izvirdumus, nevainojiet tuvinieku par pieļautu kļūdu. Turiet cieši atbildības grožus par atvasēm, bet esiet iecietīgs pret pusaudžu garastāvokļa svārstībām. Sniedziet dzīvesbiedram emocionālu drošību un aizsardzību.

SKORPIONS. Pārvarēsit iepriekš radušās grūtības. Nostipriniet sasniegto, virzieties uz mērķi. Iespējamas problēmas mācībās, taču nekādā gadījumā neatlaidieties! Nokavēto nebūs viegli atgūt. Nepārspīlējiet savu nozīmīgumu. Atturieties paust pārsteidzīgus secinājumus, labāk paklusējiet. Saglabājiet siltas attiecības ar vistuvākajiem, tiecieties jo biežāk, jo labāk. Dariet visu iespējamo savu mīļo labā. Nekautrējieties lūgt tuviniekiem padomu vai palīdzību, kopiet tuvās saiknes. Spraigi notikumi arī romantiskās attiecībās.

STRĒLNIEKS. Personiskajā dzīvē gaidītas pozitīvas pārmaiņas, kas saistītas ar darbu. Progresēs pārliecība par savu varēšanu, taču nekļūstiet lepns! Plānojiet katru dienu, ievērojiet disciplīnu. Ja nenostāsities opozīcijā, nekonfliktēsit ar darbabiedriem, izdosies daudz paveikt. Plānojiet darbus tā, lai pietiekami daudz laika paliktu ģimenei. Rūpīgi uzmaniet izdevumus. Tērējot naudu, gādājiet, lai tā nestu svētību gan jums, gan citiem. Pavisam noteikti nav vēlama izšķērdība. Brīvajā laikā pievērsieties bērniem. Atvases saistīs atraktīvas izklaides.

MEŽĀZIS. Būs veiksmīgs un gaidīts jauns sākums, pieaugs optimisms. Uzticētie pienākumi uzmundrinās, bet arī paņems daudz laika. Ieviesiet skaidru darbības līniju, esiet prasīgs un stingrs, bet arī godprātīgs un saprotošs. Var izdoties iekustināt iestrēgušu projektu. Darbojieties pārliecināti, organizējiet tikšanās un lietišķas pārrunas. Lietas strauji virzīsies uz priekšu, un tas dos gandarījumu. Lietderīgi izmantojiet enerģiju, taču nepieļaujiet pārmērības – tās var kaitēt veselībai. Ieteicams ievērot vieglu diētu. Ar ģimeni kopā pavadītais laiks būs svētīgs visiem. Netrūks ne mīļuma, ne romantikas.

ŪDENSVĪRS. Gada nogales pasākumos paplašināsiet paziņu loku, varat iegūt labu draugu. Nebēdājiet par tenkotāju aktivitātēm. Darbā var tikt pītas intrigas – izvairieties tajās iesaistīties. Gada nogalē daudzie pienākumi prasīs vairāk laika nekā parasti. Dariet visu atbildīgi, neapstājieties šķēršļu priekšā un izmantojiet iespēju radoši pildīt uzticētos pienākumus. Saudzējiet aknas. Neskatoties uz lielo slodzi, regulāri ieturiet ēdienreizes. Bez steigas mērķtiecīgi domājiet par gada nogales pasākumiem visai ģimenei. Ieteicams piekāpties mīlestības un saskaņas vārdā. Izvairieties no greizsirdības.

ZIVIS. Pieaugs enerģija un dzīves spars. Godīgi un gudri uzturiet attiecības ar līdzcilvēkiem. Varat tikt izvirzīts par līderi vai iekļauts kādā vērtēšanas komisijā. Nekļūstiet lepns, tiekoties ar cilvēkiem, kas stāv uz zemākas sociālās pakāpes. Sāpīgi pārdzīvosit sava veikuma augļu piedēvēšanu kādam citam, taču sevis paša labā aizmirstiet šo faktu. Pievērsieties kādai sava talanta sen aizmirstai šķautnei – prieks būs garantēts. Ar sapratni izturieties pret atvašu plāniem sarīkot svētku ballīti savā mājā. Palīdziet un atbalstiet viņus pasākuma organizēšanā – tas tiks novērtēts, un bērni leposies ar jums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko