Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Motoru sports

Jauno rallija sezonu tradicionāli atklās Alūksnē

Turpinot tradīcijas, arī šī gada Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta pirmo, apvienoto posmu atklās ar skatītāju iemīļoto Rally Alūksne, kas norisināsies 18. un 19.janvārī. Sezonas pirmās sacensības Rally Alūksne 2019 ieplānotas divas dienas ar svinīgo atklāšanu piektdien, lai jau vakarā aizvadītu divus nakts ātrumposmus. Savukārt sestdien, visas dienas garumā paredzēti astoņi ātrumposmi, vēsta organizatori.

Video: Latviešu lidotāja Īvāna gaisa akrobātika sajūsmina pasauli

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma cilts sēriju. Šoreiz raidījuma viesos krasi atšķirīgu sporta veidu pārstāvji. Ar lidošanu gaisā skatītājus iepazīstinās Latvijas gaisa plūsmu pavēlnieks, Pasaules čempions lidošanā vēja tunelī Toms Īvāns, bet par notikumiem uz zemes – leģendu auto sacīkstēs ASV – vairāk stāstīs talantīgais Latvijas autosportists Valters Zviedris.

Rallijkrosa duelis: Kaspars Gorkšs pret Mārtiņu Kapzemu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts speciālizlaidumu Iedo izbraukt! Šoreiz tajā slavenību rallijkrosa izaicinājumā tiksies Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs un pasākumu vadītājs, sociālo tīklu influenceris Mārtiņš Kapzems.

VIDEO: Rīgas ātrums pārsteidz Pasaules velokurjeru čempionāta dalībniekus

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma cilts sēriju. Raidījuma studijā viesojas aizvadītā 26. Pasaules velokurjeru čempionāta organizators Toms Alsbergs, lai pastāstītu, kā Rīgai izdevās uzņemt pasaules ātrāko velokurjeru saimi. Rīgas satiksme bija liels izaicinājums, jo dalībniekiem sacensties ātrumā nācās ne vien savā starpā, bet arī ar autovadītājiem.