Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vieglatlētika

Velvere: Jau iesildoties jutu, ka neesmu pilnībā atjaunojusies

Latvijas vieglatlēte Līga Velvere sestdien pirms 800 metru pusfināla skrējiena jau iesildoties jutusi, ka nav pilnībā atjaunojusies no piektdienas startiem, tāpēc skrējienā uzrādītais rezultāts bijis tik zems, sarunā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību (LVS) teica sportiste.

Velvere nesasniedz PČ 800 metru finālu

Latvijas skrējēja Līga Velvere sestdien Dohā pasaules čempionātā vieglatlētikā 800 metru distances pusfinālā finišēja pēdējā ar rezultātu divas minūtes un 6,99 sekundes un finālā neiekļuva.

Ko pārvēlēts IAAF prezidenta amatā(1)

Līdzšinējais Starptautiskās vieglatlētikas federāciju asociācijas (IAAF) prezidents Sebastjans Ko trešdien IAAF kongresā atklātā balsojumā, atkārtoti ievēlēts organizācijas vadītāja amatā.

Stirnu buki sezonu noslēgs 5. oktobrī Ozolkalnā

Pēc saulainā septembra taku skrējiena Krimuldas muižas apkārtnē Stirnu buki turpinās iepazīt un skrienot izzināt Gaujas nacionālo parku un dosies Cēsu virzienā, kas ir ne tikai viena no senākajām, bet arī latviskākajām pilsētām. Apvidus ar krāšņām dabas ainavām un bagātām vēstures liecībām, vēsta skrējiena organizatori.

Hartingu tomēr iekļauj Vācijas izlasē startam pasaules čempionātā

Olimpiskais čempions diska mešanā vācietis Kristofs Hartings tomēr iekļauts Vācijas izlasē startam pasaules čempionātā vieglatlētikā Katarā, kaut iepriekš par saviem izteikumiem par konkurentiem un valsts vieglatlētikas federāciju netika nominēts braucējos, kļuva zināms pēc tam, kad izlases sastāvu startam Dohā paziņoja izlases vadība.

Rīgas maratona 30. sezona: Sākas dalībnieku reģistrācija(2)

Pirmdien, 16. septembrī, tiek atklāta Rimi Rīgas maratona 30. jubilejas sezona un reģistrācija. Atklāšana, kas jau ierasti tiek saukta par "Apņemšanās dienu", noritēs visas dienas garumā pie Brīvības pieminekļa – vietā, kur 1991. gadā tika izšauts starta šāviens pirmajam Rīgas maratonam

Vairāk Vieglatlētika