Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kriminālziņas

Valsts policija aizturējusi vienu no ietekmīgākajiem narkotiku izplatītājiem Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes likumsargi šomēnes Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, pakaļdzīšanās laikā ir aizturējuši, pēc policijas aplēsēm, vienu no ietekmīgākajiem narkotiku izplatītājiem Latvijā. Veicot kratīšanas šim vīrietim piekritīgajās adresēs, policisti atsavinājuši plašu klāstu narkotisko vielu – apmēram 52 kg marihuānas, puskilogramu kokaīna, 10 litru oksibuterāta, 2000 MDMA tablešu un līdz 50 gramu amfetamīna. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

FOTO: Policija autoservisā uziet amfetamīna ražotni

Valsts policija kādā autoservisā uzgājusi amfetamīna ražotni un kratīšanās dažādās adresēs izņēmusi prāvus narkotiku krājumus, kā arī luksus klases automašīnas un zelta izstrādājumus, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Pabeigta izmeklēšana Gaujā noslīkušās meitenītes Evitas lietā; rosina sākt kriminālvajāšanu pret māti un audžutēvu

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirkņa amatpersonas pabeidza izmeklēšanu kriminālprocesā par pērn Gaujā bojā gājušo piecgadīgo meitenīti Evitu un šī gada 13. oktobrī nodeva krimināllietas materiālus Pierīgas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai pret divām personām – meitenes māti un audžutēvu, informē likumsargi.

Šonakt draudu e-pastus saņēmuši arī bērnudārzi, taču policija aicina tos ignorēt

Aizvadītajā naktī draudu e-pastus par it kā iespējamiem drošības riskiem saņēmušas arī daudzas Latvijas pirmsskolas izglītības iestādes, tomēr Valsts policija (VP) aicina saglabāt vēsu prātu un turpināt darbu ierastajā ritmā, nekādus evakuācijas pasākumus neveicot, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīga panorāma" pavēstīja VP priekšnieks Armands Ruks.