Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bandmaster un Ezeri izdod dziesmu "Just Paddle"

Īsi pirms koncertiem Latvijas lielākajos festivālos, grupas Bandmaster un Ezeri izdod dziesmu "Just Paddle". Tas ir apvienību pirmais kopīgi radītais skaņdarbs.

"Just Paddle" ideja dzima Dirty Deal Audio rīkotajās "Treniņu trešdienās", kur sadarbojās Bandmaster dalībnieks Andis Ansons un Ezeru solists Miķelis Putniņš. "Tas sākās ar džemu studijā un instrumentālu apakšu veidošanu, līdz sapratām, ka dziesmai vajadzēs tekstu," saka Miķelis. Teksts, ko dzirdam "Just Paddle", bija sarakstīts labu laiku pirms tās rašanās un gaidīja īsto mūziku.

"Mums bija mēnesis, lai dziesmu pabeigtu, tad mums pievienojās Zelma un DJ Rudd, ar kuru palīdzību to noslīpējām", papildina Andis. Kā galvenās grupu atšķirības viņš min Ezeru dzīvo skanējumu un Bandmaster elektroniskos bītus, kas veido abām grupām mazliet neierastu skaņu kombināciju. Savukārt stāsts ir par pielāgošanos dzīves situācijām un to, kā pārlieku liela pielāgošanās vēlāk nāk atpakaļ un "sit pa sirdsapziņu".

Dziesmas autori ir Andis Ansons un Miķelis Putniņš. Producenti - Andis Ansons un DJ Rudd, tā ir ierakstīta Mute studijā.

Tuvākie grupas Bandmaster koncerti būs 15. jūlijā Positivus festivālā,  21. jūlijā Fono Cēsis un 29. jūlijā Summer Sound festivālā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko