Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Casiokids koncertu iesildīs pašmāju Galaxy Bosons

27.aprīļa_ Casiokids _koncertu koncertzālē Palladium iesildīs pašmāju eksperimentālā un progresīvā popgrupa Galaxy Bosons, informēja koncerta rīkotāji.

Grupas Galaxy Bosons stils nav viennozīmīgs – no elektropopa līdz drum’n’bass un pat dubstep, iekļaujot repertuārā arī liriskas dziesmas. Apvienībā muzicē Aleksandrs Volks, Pēteris Asbahs un Tarass Kuzmenko. Galvenais muzikālo eksperimentu vaininieks ir grupas vokālists, skaņu režisors un producents A.Volks, studijā ierakstījušies tādi mākslinieki kā Gustavo, re:public un Prāta Vētra.

Galaxy Bosons ar nepiespiestu vieglumu un neeksistējošu atbildības sajūtu pret jelkādu no pasaulē sastopamajiem stiliem rada spilgtu un enerģisku elektronikas piesātinātu mūziku. Paši grupas dalībnieki savu stilu dēvē par progresīvo popmūziku.

„Mēs Aleksandru pazīstam vismaz gadus piecus, kad pie viņa studijā rakstījām albumu Tur kaut kam ir jābūt un bijā pozitīvi pārsteigti, cik viņš ir talantīgs. Aleksandrs ir arī līdzautors dažām mūsu dziesmām. Tagad viņam ir sava grupa, kur viņa talants apvienojas ar lielisku enerģiju, kas jūtama koncertos.” atklāj grupas Prāta Vētra dalībnieki. Savukārt radio DJ Toms Grēviņš uzskata, ka grupas skanējums ir ļoti pārliecinošs un grupas solists A.Volks ir ne tikai teicams solists (viņš piedalījies arī Gustavo dziesmā Everestā), bet arī viens no labākajiem Latvijas producentiem.

Kā iepriekš ziņots, 27.aprīlī koncertzālē Palladium uzstāsies norvēģu sintpopa apvienība Casiokids. Grupai raksturīgi eksperimenti ar neordināriem mūzikas paņēmieniem, radot ambienti šarmantu un gaisīgu deju mūziku.

Casiokids apvienojušies Bergenas un Stavangeras mūziķi. Līdzīgi kā Röyksopp, arī Casiokids eksperimentē ar tipiskajām Skandināvu minimālistiskajām indī un elektro-popa melodijām. “Mēs mēģinam taisīt mūziku, kas ir kaut kur pa vidu starp ABBA, Technotronic un Whigfield,” sevi raksturo Casiokids.

Koncerta biļetes nopērkamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko