Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Overkill koncertu iesildīs grupas no Rēzeknes un Tokijas

Otrdien, 23.aprīlī klubā Melnā Piektdiena uzstāsies thrash metāla pamatlicēji — grupa Overkill. Viesu iesildītāji būs apvienības Sacramental no Rēzeknes un Survive no Tokijas.

Japāņu grupa Survive savu 15 gadu ilgās pastāvēšanas laikā ir izdevusi piecus studijas albumus, vairākus EP un vienu koncerta DVD. Izveidojuši sev stabilu klausītāju loku Āzijā, Survive vēlas iekarot Eiropas klausītāju uzmanību. Koncerts Melnajā Piektdienā būs viena no retajām iespējām dzirdēt Japānas smago pagrīdes mūziku Latvijā.

Grupa Sacramental savukārt pirms diviem gadiem uzvarēja Wacken Metal Battle atlases konkursā, bet vēlāk Eiropas konkursā ieguva trešo vietu. Melodiski smagais Latgales trio ir ieguvis stabilu klausītāju pulku, lai arī debijas albumu tas izdos tikai šogad.

Vakara galvenie mākslinieki Overkill, būdami sava žanra pamatlicēji, kopš 1980. gada ir izdevuši 16 studijas albumus, divus koncertalbumus un kaverversiju kolekciju. Visā pasaulē mūziķi pārdevuši 23 miljonus ierakstu. Saglabādami nemainīgu slavu visus astoņdesmitos gadus, deviņdesmitajos gados mūziķi piekāpās Sietlas vilnim un ņūmetālam. Savukārt pēdējo gadu laikā Overkill popularitāte līdz ar thrash žarna atdzimšanu ir pieaugusi. Overkill piedzīvo karjeras uzplaukumu — jaunākais albums The Electric Age, kurš tika izdots pirms gada, iekļuvis ASV albumu topa 77. vietā.

Biļetes uz koncertu līdz plkst.18.00 pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs, pēc tam — kluba kasē. Koncerta sākums - plkst.20.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko