Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Palladiumā uz Andeli Mandeli pulcēsies dāmas

24.novembrī, no plkst.11.00 līdz 17.00 koncertzāle Palladium uz skatuves mūziķu vietā kāps dāmas ar spožiem tērpiem, aksesuāriem, apaviem, lai piedalītos modes mīļotāju iecienītajā tirdziņā Andelē Mandelē. Kopējais pasākuma dalībnieču skaits ir iecerēts 200, informēja pasākuma rīkotāja Līva Jaunozola.

Andele Mandele Latvijā norisinās jau ceturto gadu, un ar katru pasākumu dalībnieču interese aug, atzīst pasākuma organizatore. Pērļu Medības ir lielisks veids, kā dāmām atbrīvoties no sava drēbju skapja satura, nopelnīt nelielu kabatas naudu, lai iegādātos jaunas lietas, savukārt Pērļu Medniecēm iepirkšanās ir kā liela azartspēle un lielisks veids, kā ietaupīt līdzekļus iegādājoties drēbes par patiesi zemām cenām.

Kopš Andele vairs nenorisinās tirdzniecības centros, tai no plkst. 11.00- 14.30 paredzēta simboliska ieejas maksa, proti, 0.50 latu.

Pērļu Medībās tiks arī atvelēta vieta labdarības stūrim, kur dalībnieces varēs brīvprātīgi saziedot neizpārdotās drēbes. Šīs drēbes pēc tam organizatori nogādā uz labdarības organizācijām un skolām, ģimenēm, kur šis atbalsts ir nepieciešams.

2013.gadā Andeles Mandeles cienītājas var rēķināties ar jaunu tirdziņa rīkošanas kārtību - ja līdz šim norisinājās andeles, kurās piedalījās līdz 200 dalībnieču, tad nākagad tiek plānotas divas ierastās un divas Andele Mandele GRAND, kurās nav noteikts dalībnieču skaita ierobežojums. Tas nozīmē, ka ikvienai Latvijas dāmai būs iespēja piedalīties šajos pasākumos, pastāstīja L.Jaunozola.

Kā zināms, septembrī Skonto hallē veiksmīgi norisinājās Andele Mandele GRAND, kuru apmeklēja 7000 Pērļu Mednieču un kurā pērles piedāvāja teju 600 dalībnieces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko