Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Sapņu fabrikā - Ghetto Dance Winter Edition 2013 deju sacensības

2.februārī Sapņu fabrikā tiks rīkots īpašs dejošanai veltīts pasākums Ghetto Dance Winter Edition 2013 ar pazīstamu pašmāju un ārzemju dejotāju, kā arī dīdžeju piedalīšanos.

Baltijas valstu dejotāji sacentīsies vairākās nominācijās: „Breaking 2vs2”, „Krump 1vs1”,„Showcase” un „All Style 3vs3”. Pasākuma kulminācija būs sacensības „Breaking 2vs2” kategorijā, kuras uzvarētāji pārstāvēs Baltijas reģionu prestižākajā Rietumpolijas breika deju čempionātā What You Got.

Pasākumā piedalīsies arī šī breika deju čempionāta pārstāvji – Skoora un Hayzer, kuri būs kā žūrija kopā ar poļu DJ Krystek. Žūrijas sastāvā būs arī Red Bull BC One Baltic Cyper pagājušā gada uzvarētājs Marek no Igaunijas.

Labākajam Latvijas breaking dejotājs izcīnīs iespēju piedalīties prestižajās Red Bull BC One Baltic Cyper sacensībās Igaunijā.

Pasākuma laikā par mūziku rūpēsies viesis no Polijas DJ Krystek, pašmāju DJ Shanti un pašlaik Baltijā labākais deju batlu DJ Sergucci. Īpašais pasākuma viesis būs raidījumu vadītājs un Ghetto TV seja Renārs Zeltiņš.

Iepriekšējos gados Ghetto Dance sacensībās piedalījās pārstāvji no tādām valstīm kā Lietuva, Igaunija, Krievija, Baltkrievija, Polija, Nīderlande, Anglija, Norvēģija un Vācija.

2.februārī notiekošais Ghetto Dance Winter Edition 2013 būs pirmais un vienīgais Ghetto Family rīkotais pasākums līdz 2013. gada Ghetto Games sezonas atklāšanai maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko