Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sapņu fabrikā ceturtdien Milow akustiskais koncerts

Ceturtdien, 29. novembrī ar pirmo koncertu Baltijā Rīgā uzstāsies pasaulslavenais beļģu dziedātājs un komponists Milow, kurš _Sapņu fabrikā _sniegs akustisko koncertu Less is More.

Milow izpildīs ne tikai hitus, gan arī pavisam jaunus skaņdarbus. „Dzīvojot ierobežotu resursu laikmetā, mums jārīkojas atbildīgi. Vēlos, lai mani koncerti atstāj pēc iespējas mazāku ietekmi uz apkārtējo vidi. Lai tie paliek klausītāju sirdīs,” savu jaunāko koncertprogrammu Less is More raksturo Milow.

Plānojot Rīgas koncertu, īpaši tiek domāts par ļoti personīgas atmosfēras radīšanu – gaismu režija ir vērsta uz intimitāti, nebūs graujošu specefektu, kas varētu novērst uzmanību no kontakta ar klausītājiem, koncerta idejas pamats ir vienkāršība un personīga attieksme, kam šajā steidzīgajā gadsimtā ir īpaša vērtība, stāsta koncerta organizatori no koncertaģentūras Live Stage. Nebūs daudzskaitlīgas ritma grupas un desmitiem bekvokālistu, dārdoša skaņa un lielas halles. Tikai vokāls un ģitāra, sola pasākuma rīkotāji.

Milow Rīgā uzstāsies kopā ar beļģu mūziķi Tomu Vanstiphoutu, kas apveltīts ar lielisku vokālu un ir ģitārspēles un sitamo instrumentu virtuozs.

Koncerta īpašais viesis būs pašmāju mūziķis Dons (īstajā vārdā Arturs Šingirejs), kurš koncertam gatavo īpašu akustisko programmu ar labi pazīstamām dziesmām un arī kādu pirmatskaņojumu. Dons koncertā uzstāsies kopā ar ģitāristu Mārci Auziņu.

Apmeklētājus Sapņu fabrikā gaidīs jau no plkst. 19.00, Dons uz skatuves kāps plkst.20.00, savukārt Milow – plkst.21.00.

Milow (īstajā vārdā Džonatans Vandenbruks) ir apdāvināts stāstu rakstnieks, kas apvieno akustisku folkmūziku ar mūsdienīgiem popmūzikas elementiem. Viņa lieliskā balss, fascinējošie stāsti un skatuves māksla padara viņu par vienu no izcilākajiem mūsdienu izpildītājiem. Viņa dziesmas Ayo Technology (50cent covers), You and Me (In My Pocket), Little in the Middle un daudz citas ik dienu skan radio un iekļautas prestižākajos mūzikas topos. Novembrī mūziķis jau sniedzis savus koncertus Krievijā, Vācijā, Spānijā, Nīderlandē, Austrijā, Itālijā un tagad viesos arī Latvijā.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko