Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Akuratere pērn honorāros nopelnījusi 3800 latu

Grupas Pērkons soliste un Rīgas domes deputāte Ieva Akuratere (V) pērn honorāros saņēmusi 3800 latu, bet par darbu pašvaldībā nopelnījusi 5817 latus, liecina Akurateres Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2012.gadu.

Kā izpildītāja apvienībā Ars Nova Akuratere honorāros saņēmusi 1300 latu, Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) māksliniecei izmaksājusi honorāru 484 latu apjomā, bet Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūra/Latvijas Autoru apvienība (AKkA/LAA) - 640 latu.

Latvijas Profesionālo aktieru apvienība Akuraterei izmaksājusi honorāru 55 latu apjomā, Salacgrīvas novada dome - 381 latu, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde - 533 latus, bet vēl 418 latus māksliniece saņēmusi no Ogres novada pašvaldības aģentūras Ogres novada kultūras centrs.

Akuratere pērn guvusi 63 000 latu no SIA Rasmuiža par īpašuma pārdošanu, taču pērn viņa arī iegādājusies dzīvokli Ģertrūdes ielā, Rīgā, par 89 640 latiem. Dziedātājai pieder arī māja un zeme Engures pagastā, kā arī māja un zeme Rīgā, kas ir kopīpašums.

Dziedātāja deklarējusi bezskaidras naudas uzkrājumus 782 latu un 41 608 eiro (29 242 latu) apjomā, kas ir ievērojami vairāk nekā pirms gada, kad viņas uzkrājumi bija 23 190 eiro jeb 16 300 latu.

2006.gada izlaiduma BMW markas automašīnu, kura pērn atradās Akurateres lietošanā, šogad domniece deklarējusi kā savu īpašumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko