Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Anna Led mode šāgada rudens/ziemas sezonai

Mūsdienīga cilvēka garderobe jau vairs nav iedomājama bez trikotāžas: džemperiem, jaciņām, topiem… Šis visādās nozīmēs elastīgais materiāls nāca modē pagājušā gadsimta 20-ajos gados un nu jau simts gadu garumā nezaudē aktualitāti.

Ogres Trikotāža zīmola vēsturei ir vairāk par pusgadsimtu - un visu šo laiku Rīgas trikotāža ir bijusi un arī šobrīd ir sinonīms klasikai, komfortam un tradīcijām. Tieši šīs tradīcijas - nemainīgu kvalitāti, eleganci un atpazīstamību - ANNA LED ir saglabājusi savā kolekcijā Ogres Trikotāžai 2011./2012 gada rudens/ziemas sezonai.

Strādājot pie kolekcijas, zīmola ANNA LED dizainere Anna Ledskalniņa klasiskajiem modeļiem pievienoja īpašo dizainera skatījumu un, izmantojot sezonas modes krāsas, piedāvāja lieliskus, "garlaicības neskartus" komplektus ikdienas dzīvei - darbam, vakara pastaigām, brīvdienām utt.

Kolekcija ir radīta 70 - to gadu modes garā. Mīlestības un brīvības laikmeta noskaņojumu sniedz lejasdaļā kļošētās bikses, maksi un midi svārki kļošā, īsi sportiski mēteļi, trikotāžas sarafāni, lakoniskas bītlenes un pagarināti sarafāni ar izsmalcinātiem krāsainiem elementiem. Kolekcijas plūstošie, "izstieptie" silueti padara sievieti trauslu, noslēpumainu un elegantu.

Krāsu paletē - visi rudens toņi: no maigiem pasteļtoņiem līdz okrai, trikotāžas komplekti pirmā sniega krāsā, tvīda faktūras.

Dizaineres vēlēšanās - lai mūsdienu pilsētnieces izskatītos lieliski vienmēr, tāpēc kolekcijas devīze un nosaukums ir - YOU LOOK REALY GOOD TODAY!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko