Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

ASV pāvs izdemolē alkohola veikalu

Kāda pāvu mātīte šonedēļ sarīkojusi grautiņu alkoholisko dzērienu veikalā Losandželosas piepilsētā Arkādijā, nodarot pamatīgus zaudējumus. Pāvs veikalā Royal Oaks Liquor Store ienāca pa vaļējām durvīm. Veikala menedžeris Rani Ganems pastāstīja, ka viņš uzzinājis par tā atrašanos veikalā tikai tad, kad kāds no klientiem pavaicājis, ko veikalā dara putns.

Menedžeris, kura ģimenei pieder šis veikals, mēģināja izdzīt putnu no veikala, bet pāvu mātīte metusies viņam virsū un pēc tam uzspurdza veikala augšējā plauktā.

Ganems pa telefonu izsauca dzīvnieku kontroles dienesta darbiniekus, kas ar cimdiem un tīklu sāka tuvoties putnam, un tad, kā pastāstīja menedžeris, "sākusies īstā jautrība".

"Viņš mēģināja to notvert ar tīklu, un putns uzleca uz pirmās vīna pudeles. Kad tas notika, es izdvesu "Ak, būs liela ķeza"," vēlāk stāstīja menedžeris.

"Viņš vēlreiz mēģināja to noķert ar tīklu. Putns pikējot lidoja tieši virsū pudelēm. Jo vairāk viņš mēģināja lietot tīklu, jo vairāk tas plivināja spārnus un apgāza pudeles."

Ganems ar mobilo telefonu uzņēma video, kur vienā brīdī redzams, kā dzīvnieku kontroles darbinieks tīklā noķer vīna pudeli, kamēr pāvu mātīte izlido caur plauktu un kādas desmit pudeles sašķīst uz grīdas.

Nespējot vairs noskatīties šo posta ainu, Ganems uzvilka sporta kreklu, lai aizsargātos no putna nagiem, un palīdzēja to noķert. Pāvu mātīti, kas nebija cietusi, beidzot izdevās sekmīgi izdabūt ārā no veikala.

Ganems pastāstīja, ka pāvu mātīte bijusi veikalā pusotru stundu, bet saplēsusi vērtīgākās pudeles, tai skaitā šampanieti, 500 dolāru vērtībā.

"Jā, viņai ir dārga gaume. Es parasti saku: "Ko tu saplēs, to tu nopērc." Bet, skaidrs, ka viņa to neizdarīja. Viņa izgrozījās nesamaksājot," menedžeris par par notikušo.

Pāvi ir bieži sastopami Arkādijā, kur tie tika ievesti pagājušā gadsimta sākumā no Indijas. Lai gan daži iedzīvotāji uzskata šos krāsainos putnus par apgrūtinājumu, pāvi šajā rajonā ir aizsargājami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko