Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Austrāļu pilots veic veiksmīgu nosēšanos, čūskai rāpojot pār viņa kāju

Kāds austrāļu pilots piedzīvojis trillera cienīgas izjūtas, kad lidojumā no Dārvinas lidostas atklājis, ka viņa kabīnē iekļuvis arī nevēlams viesis - čūska. Brīdī, kad pilots veicis piespiedu nosēšanos, čūska sākusi rāpot pār viņa kāju. 

Pametot Dārvinas lidostu, pilots, kurš kabīnē bijis viens, pamanījis aiz lidmašīnas kontroles paneļa paceļamies čūskas galvu. Viņš vēl vairākas reizes manījis čūsku, tāpēc nolēmis par to ziņot dispečerdienestam. "Man būs jāatgriežas Dārvinā. Man uz borta ir čūska," ziņojis 26 gadus vecais kravas lidmašīnas pilots Breidens Blenerhasets, kuram bija jāveic lidojums no pilsētas kontinenta ziemeļos uz tuksnešainu apvidu Austrālijas vidienē. 

Brīdī, kad pilots veicis nosēšanās manevru, čūska sākusi rāpot pār viņa kāju. "Tas bija bailīgi," vēlāk atzinies pilots. "Es kaut ko tādu līdz šim biju redzējis tikai filmās, taču ne lidmašīnās," sacījis B.Blenerhasets. 

Pēc nosēšanās pilota kabīnē čūsku redzējis vēl kāds glābšanas dienesta darbinieks, taču, neraugoties uz visām pūlēm, čūsku neviens nav varējis noķert. Glābšanas dienests bijis spiests lidmašīnu paturēt lidostā, kamēr čūska no slēpņa tikusi vilināta ārā ar peles ēsmas palīdzību, ziņo guardian.co.uk

Kā norādījusi savvaļas dzīvnieku pazinēja Sallija Hītone, iespējams, pilota kabīnē iekuļuvusi Austrālijas ziemeļos visai izplatītā koka zelta čūska, kas neesot indīga un dzīves laikā varot sasniegt pusotra metra garumu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko