Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ballīšu karaļi: Eltons Džons pret Madonnu

Nedēļas nogalē par tituliem Holivudā sacentušies ne tikai aktieri, cerot savā īpašumā iegūt Oskarus, bet sīva cīņa notika arī par labāko pēc-Oskara ceremonijas ballīti. Šoreiz "uz kara takas" kāpa Eltons Džons un Madonna, vienā un tai pašā laikā divu jūdžu attālumā rīkojot savas ballītes.

Mēģinot savā pasākumā sapulcināt pēc iespējas vairāk slavenību, abi dziedātāji nedēļām ilgi gatavojās, lai pārspētu viens otru neoficiālajā cīņā par labākās ballītes statusu.

Eltons Džons kopā ar savu dzīvesbiedru Deividu Fērnišu organizēja gadskārtējās Oskara vakariņas Pacific Design Centre ar mērķi savākt līdzekļus Eltona Džona AIDS fondam. Biļetes cena dalībai šajā vakarā ir 3500 ASV dolāru. Pagājušogad dziedātāja organizētajās vakarņās kopumā tika savākti ap 4 miljonu dolāru. Šogad Eltona Džona lūgto viesu sarakstā ir gan Keitija Perija, Heidija Kluma, Džesika Alba un citi.

Savukārt Madonna, kura jau sen ar Eltonu Džonu ir naidā un kļuvuši par sāncenšiem, nolēmusi sarīkot ballīti, vispirms ir noalgojot Eltona Džona mīļāko Losandželosas floristu un apsolot, ka pati dziedās savā pasākumā.

Uz Madonnas ballīti apsolījusi ierasties Andželija Džolija, Breds Pits, Britnija Spīrsa, Natālija Portmane, Šons Penns, Toms Henks, Dženifera Lopeza un Toms Krūzs. Madonna savu ballīti rīko sava menedžera Gaja Osīrī mājā, vēstī Adelaidenow.com.au.

Lai arī Eltonam Džonam un Madonnai jau ilgu laiku nav labas attiecības, sāncensību nesen uzjundīja Eltons Džons, televīzijas programmā novēlot Madonnai "labi nodziedāt uz fonogrammas".

Eltons Džons jau agrāk pārmetis Madonnai, ka tā savos koncertos tikai tēlo, ka dzied, bet īstenībā izmanto fonogrammu. Pārmetumi no britu dziedātāja puses pār Madonnu sāka velties kā sniega lavīna pēc tam, kad Madonna 2004.gadā ieguva balvu par Labāko Dzīvo Izpildījumu GQ balvu ceremonijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko