Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Bejonsē un Jay-Z ienākumi sasnieguši vienu miljardu ASV dolāru

Dziedātāja Bejonsē un viņas dzīvesbiedrs, mūzikas producents Jay-Z kļuvuši par pirmo pāri mūzikas industrijā, kuru ienākumi sasnieguši vienu miljardu ASV dolāru, ziņo International Business Times (IBT).

Pāra ienākumi zīmīgo slieksni sasnieguši, pateicoties Bejonsē veiksmīgajiem projektiem – koncerttūrei Mrs.Carter Show, noslēgtajiem sadarbības līgumiem ar Pepsi un apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmumu H&M.

Saskaņā ar IBT, dziedātāja ar tikko ieskandināto pasaules koncerttūri nopelnīšot ap 116 miljonus ASV dolāru. Turklāt arī ar H&M noslēgtā līguma summa esot rakstāma ar septiņiem cipariem.

Kā zināms, Bejonsē savas muzikālās karjeras laikā, tostarp uzstājoties kopā ar grupu Destiny's Child, ir saņēmusi 17 Grammy balvas un pārdevusi 75 miljonus ierakstu visā pasaulē.

Finansiāli veiksmīgi projekti bijuši arī pašam 43 gadus vecajam Jay-Z. 2007.gadā viņš pārdevis apģērbu līniju Rocawear par 204 miljoniem ASV dolāru un gadu pēcāk parakstījis vienošanos ar ierakstu kompāniju un koncertu rīkotājiem Live Nation par 150 miljoniem ASV dolāru. Jay-Z pieder arī basketbola komandas New Jersey Nets akcijas, viņš ir naktskluba 40/40 līdzīpašnieks. Reperis visā pasaulē ir pārdevis aptuveni 50 miljonus albumu, kā arī saņēmis 17 Grammy balvas.

Kā izdevumam The Sun norādīja pāra draugs, Jay-Z šobrīd apsverot iespēju iegādāties savā īpašumā kādu salu. Daļēji pirkums iecerēts par godu Jay-Z un Bejonsē piecu gadu laulības jubilejai, salu pāris vēloties pirkt arī tāpēc, ka slavas dēļ viņiem esot grūtāk iziet sabiedrībā un “darīt ikdienišķas lietas, piemēram, iet uz pludmali kopā ar Blū (meitu – red.)”. Privātīpašumā esoša sala ļautu viņiem kvalitatīvāk pavadīt laiku, neņemot talkā no pārāk daudz darbinieku un lielu apsardzi, atzina pāra draugs.

Bejonsē un Jay-Z apprecējās 2008.gadā, bet pērn viņiem piedzima meita Blū Aivija Kārtere. Izdevums Forbes pērn mūziķus atzina par vislabāk pelnošo slavenību pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko