Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bērni veikalā izslēdz ledusskapi, skaļi dzied un tēlo kaķi

Skaļa dziedāšana, aizrautīga dejošana vai paslēpju spēlēšana lielveikalā, dusmīga putna tēlošana, lai iegūtu Angry Birds rotaļlietu, vai kaķa tēlošana mājdzīvnieku barības nodaļā, rāpšanās tukšajos pārdevēju krēslos pie kases – vecākiem iepirkšanās kopā ar bērniem bieži vien ir patiess pārbaudījums, secināts interneta lielveikala e-maxima.lv veiktā vecāku aptaujā.

Atvases lielveikalos izspēlē tādus kuriozus, kas liek pasmaidīt ne tikai vecākiem, bet arī citiem lielveikala apmeklētājiem. Kāds mazais palaidnis pamanījies izslēgt lielveikalā ledusskapi, - labi gan, ka mamma to bija pamanījusi un produktiem kaitējums netika nodarīts. Ir arī bērni, kuri pārkārto plauktus, jo viņiem šķiet, ka iepriekšējais izkārtojums nav bijis pareizs.

Nereti kuriozi rodas arī, mazos bērnus iesēdinot iepirkumu ratiņos. Kāda mamma stāsta: "Meitiņa, kamēr iepirkos, iepirkuma ratos aizmiga. Pie kases viņa pamodās un, kad gājām ārā no veikala, satraukta teica: "Mammīt, es esmu iepirkumu ratiņos, tu mani nopirki?" Atbildēju apstiprinoši, uz to viņa: "Bet kāpēc tad tantei neiedevi naudu? Tagad atnāks policista onkulis un tevi sabārs!"" Bet citas mammas stāsts ir šāds: "Vēlu vakarā ar vīru iebraucām veikalā, mazulis bija aizmidzis auto sēdeklī, tāpēc viņu guļošu ieliku iepirkumu ratiņos. Bērns izskatījās kā lelle, un citi apmeklētāji jautāja, cik maksā tāds pirkums."

Pārsteigumi rodas arī pie kases, kad atklājas – bērns iepirkumiem papildus pievienojis arī paša noskatītas lietas. Kā noskaidrots aptaujā, visbiežāk bērni starp vecāku pirkumiem mēdz paslēpt konfektes (31%), rotaļu automašīnas (16%) un čipsu paciņas (13%). Tāpat vairāki aptaujātie vecāki kā neplānotos pirkumus nosaukuši biezpiena sieriņu Kārums, mazās sulas paciņas, Kinder Surprise šokolādes olas, sausās zupiņas un jogurtu.

Kopumā 44% aptaujas dalībnieku norādījuši, ka, dodoties uz lielveikalu, vienmēr ņem līdzi savus bērnus, savukārt 46% aptaujāto vecāku atzinuši, ka iespēju robežās cenšas bērnus atstāt kāda cita uzraudzībā mājās. 7% norādījuši, ka viņiem nekas nespēj traucēt iepirkšanos. Savukārt 38% respondentu, lai atvieglotu iepirkšanos ar bērniem veikalā, apsver iespēju iepirkties interneta lielveikalā.

e-maxima.lv iedzīvotāju aptauja veikta no 14.janvāra līdz 18.janvārim, un tajā piedalījušies 1107 respondenti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko