Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Briesmīgākās Bejonsē uzstāšanās bildes

Lai arī dziedātājas Bejonsē uzstāšanās amerikāņu futbola finālspēlē Super Bowl bijusi ārkārtīgi enerģiska un sajūsminājusi skatītājus, mediju sašutumu izpelnījies dziedātājas menedžmenta pārstāvju lūgums no kāda portāla dzēst neglaimojošus popdīvas foto.

Proti, ar portālu Buzzfeed sazinājies Bejonsē menedžments, aicinot izdzēst no raksta fotogrāfijas, kurās popdīva iemūžināta ar sarauktām uzacīm, dusmīgu sejas izteiksmi un dažādās neglaimojošās pozās. Lai gan fotogrāfiju autors ir aģentūra Getty, dziedātājas publicitātes spodrinātāji uzskatījuši, ka publicētās bildes portālam  ir jāizdzēš.

Šajā fotogalerijā publicējam ne tikai tās septiņas bildes, kas sadusmojušas Bejonsē pārstāvjus, bet arī citas, kuras aģentūra Getty iemūžinājusi Super Bowl koncerta laikā.

Jāpiebilst, ka uz Getty fotogrāfiem reiz sadusmojies arī reperis Kanje Vests, jo foto aģentūras darbinieki paguvuši reperi iemūžināt svārkos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko