Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Dizaina izstāde - Gaisma

Alises Rozes Dizaina Studijas/mācību centrs informē par ikgadējās izstādes "Atklāšanas svētkiem", kas notiks 23. janvārī pl. 12:00 "Melngalvju namā", kurā tiks izstādīti pasniedzēju profesionāļu un viņu kursantu darbi un sadarbībā ar ziedot.lv tiks organizēta labdarības akcijas.

Šajā gadā izstādes temats ir "GAISMA"- kā cerības un krāsu bagātības simbols  pelēcīgajā ikdienā, kad vairums no mums cer uz labākiem laikiem. Sadarbībā ar ziedot.lv izstādes atklāšanas svētkos 23.janvārī sāksies labdarības akcija, kurā katram "Atklāšanas svētku" dalībniekam būs iespēja ziedot vismaz 10 LVL pretī saņemot vienu reprodukciju par katru ziedojumu. Līdzekļi tiks ziedoti "Mazajām sirsniņām" - bērniem, kurus ir skārušas slimības, kas liedz kustību prieku. Vairāk par akciju "Mazajām sirsniņām" var lasīt - http://www.ziedot.lv/lv/project/294 .

Izstādes darbus varat apskatīt arī mājas lapas galerijā: http://www.arstudio.lv/foto2.php?album=25  

Izstāde apskatāma – no 11. Janvāra līdz 7. Februārim, no otrdienas līdz svētdienai, no plkst.11:00-17:00, Melngalvju nama galerijā. Tiem, kas nepaspēs ziedot "Atklāšanas svētkos", būs iespēja to izdarīt pēc izstādes atklāšans svētkiem jebkurā dienā, kad Melngalvju nams būs atvērts.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

c

Izstādē  piedalās: video filmēšanas un montāžas režisors un pasniedzējs Asatūrs Keimatļans, gleznotāji Gundega Rancāne, Līga Jukša, Moisejs Zuhovickis un Nikolajs Uvarovs; interjera dizaineri Svetlana un Juris Maulvurfi;  rotu darinātājas Ieva Rubene, Jana Kokina un Māra Alksne, floristes Baiba Beķere un Vita Rozenberga, stiliste Jeļena Veļičko, Valmieras Drāmas teātra aktieris un aktiermeistarības pasniedzējs Krišjānis Salmiņš, ainavu arhitekte Linda Neško, fotogrāfi Artūrs Romanovskis, Šalkonis Ozoliņš un Aleksejs Koziņecs, kā arī viņu audzēkņi.  

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko