Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dziedātāja Linda Leen gatavo jaunu albumu un koncertprogrammu

Dziedātāja Linda Leen sākusi darbu pie ceturtā solo albuma izdošanas, bet ar jaunajām dziesmām klausītāji tiks iepazīstināti ikgadējā 14.februāra koncertā, kas arī šoreiz Rīgā notiks Palladium koncertzālē, informēja dziedātājas pārstāvji.

Klausītājus Valentīndienas koncertos Linda Leen pulcē jau pēdējos četrus gadus. Šī tradīcija sākās 2009.gadā ar koncertu Dailes teātrī, kuram nākamajā gadā sekoja koncerts Splendid Palace, bet pagājušajā gadā dziedātāja klausītājus pulcēja Arēnā Rīga. Savukārt 2012.gada koncerts norisinājās Palladium koncertzālē.

"Šovasar, strādājot dažādos muzikālos projektos, satiku jaunus, talantīgus mūziķus no Latvijas un Kopenhāgenas, kas patlaban studē Eiropas labākajās laikmetīgās mūzikas augstskolās. Šis kopdarbs radīja iedvesmojošu platformu manām jaunajām muzikālajām idejām. Jau pirmajā radošajā nometnē Cinevillā mūsu kopējā ķīmija nesa pārsteidzoši oriģinālu skanējumu jaunajām dziesmām," vēstīja dziedātāja.

Pēc Rīgas dziedātāja ar savu īpašo demo koncertu viesosies arī Liepājā un Jelgavā. Koncertu iecere ir atspoguļot klausītājiem vienu no posmiem dziesmas ceļā no idejas līdz ierakstam. Koncertu ideja ir demonstrēt komponistes pirmatnējo skaņdarba materiālu, kas ir bez producēšanas un studijas uzslāņojumiem. Koncerts atspoguļos jaunā albuma iedīgļus un saturisko virzienu.

Dziesmas demo versija ir piefiksēta muzikāla doma, kas vēl nav tikusi izdota. Demo ir veids, kā komponists tuvina savu mūziku albuma ierakstam, sniedzot piemēru no šīm idejām ražotājiem vai citiem māksliniekiem.

Biļetes uz gaidāmajiem koncertiem jau var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko