Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Grupa Framest izsludina papildkoncertu

Vokālā grupa Framest, ņemot vērā lielo klausītāju atsaucību, koncerttūrei Svētki Ledus Pilī izsludinājusi papildkoncertu. Koncerts notiks 29.decembrī Rīgā, Spīķeru koncertzālē, plkst.21.00, informēja grupas menedžments

Papildus nakts koncertā grupa cienās ar piparkūkām un karstvīnu, priecēs ausis ar jaunā albuma svētku programmu, noslēdzot aktīvo decembra koncertu sēriju. Koncertam Rīgā grupa gatavo arī īpašus pārsteigumus.

Koncertu sērijā grupa veidojusi kā kolāžu no skaistākajām, mīļākajām un atraktīvākajām Ziemassvētku dziesmām. „Ar vislielāko prieku un nepacietību gaidām tikšanos ar mūsu klausītājiem, jo – tikai iepriecinot viņus un dāvājot svētku sajūtu publikai, mēs paši svinam un priecājamies par svētku laiku. Mūziķa dāvināšanas prieks ir klausītāja svētku sajūtas uzburšana,” stāsta Framest mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis.

Īpaša akcija vēlajiem dāvanu tīkotājiem: pirmajiem piecdesmit, kuri iegādāsies biļetes uz Nakts Koncertu, jaunais grupas albums Svētki Ledus Pilī - par brīvu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko