Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Grupa The Sound Poets izdod jaunu singlu Tavs stāsts

Ar jaunu singlu _Tavs stāsts _šonedēļ nākusi klajā grupa The Sound Poets, solot, ka drīzumā dienasgaismu ieraudzīs arī grupas jaunā plate.

The Sound Poets atklāj, ka šīs dziesmas nosaukums ir dots arī drīzumā gaidāmajam albumam.

"Tavs stāsts ir savā ziņā hrestomātisks albums, kurā apkopoti mani un pārējo grupas dalībnieku atmiņu fragmenti, senāki un pavisam neseni. Tie ir novērojumi par mūsu laikmetu, kas kļūst virspusīgāks un straujāks, pat nerūpīgāks, pārdomas par laiku, kad šķietami mainās vērtības, lai gan ir cerība, ka īstās vērtības saglabāsies," stāstīja grupas vokālists Jānis Aišpurs.

The Sound Poets pirmais albums Tavs stāsts nāks klajā marta sākumā zem mūzikas izdevniecības I Love You Records paspārnes, informēja izdevniecības pārstāve Dace Volfa. 

Kā zināms, The Sound Poets tika izveidota 2011. gada vasarā uz grupas SPB bāzes. Esošie dalībnieki, tai skaitā Undīne Balode (čells), Gints Bīmanis (bass) un Pēteris Lunde (bungas), Jānis Aišpurs (vokāls) un Normunds Lukša (ģitāra), grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.

The Sound Poets pieteica sevi ar debijas singlu Emīlija, kas pagājušā gada vasarā bija viena no spēlētākajām dziesmā Latvijas radiostacijās. Arī grupas nākamā dziesma Kalniem pāri turpināja iesākto veiksmes stāstu. 2012. gada vasarā The Sound Poets saņēma Prāta vētras uzaicinājumu piedalīties Latvijas koncertturnejā Vēl viena klusā daba.

Jauno singlu Tavs stāsts iespējams noklausīties šeit. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko