Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gudras iepirkšanās ABC

Nereti, atnākot mājās no iepirkšanās, nākas secināt, ka iegādāto apģērbu nav kam pieskaņot. Kas jāiegaumē dodoties iepirkties, lai nepieļautu šādu un līdzīgas kļūdas, portālam sieviesuklubs.lv stāsta stiliste Dace Grīnberga.Izveido veikalu sarakstuKatrai no mums ir sava cenu amplitūda, kuras robežās plānojam un varam atļauties iegādāties apģērbu.

Ņemot vērā to un arī sava auguma īpatnības un stilu, jānoskaidro, kuri ir tie veikali, kuros nopērkami šiem kritērijiem atbilstošs apģērbs.Tad domās ir jāizveido savs veikalu saraksts, uz kuriem iesi. Stiliste Dace Grīnberga neiesaka doties uz lielveikalu un staigāt pa visiem apģērbu veikaliem pēc kārtas, jo tā lieki tērēsi laiku, ātri piekusīsi un rezultātā iepirkšanās ātri apniks. Tātad ir jāizslēdz tie veikali, par kuriem zini – tajos neko piemērotu sev nevarēsi atrast.Piemēram, džinsu bikses ir neiztrūkstoša sievietes garderobes sastāvdaļa un tieši šis ir apģērbs, kas vai nu pieguļ augumam, vai nepieguļ. Lai ikreiz tās iegādājoties lieki netērētu laiku, iegaumē vai nu konkrētu bikšu modeli, kas der tavam augumam, vai arī veikalu vai zīmolu, kur vari nopirkt džinsu bikses tieši savam augumam!Biežākā kļūda – spontānie pirkumi„Viena liela kļūda, ko pieļauj vairums sieviešu ir iegādāties apģērbu tikai tāpēc, ka tas iepatīkas, nepadomājot, pie kā to pieskaņot,” atklāj Dace Grīnberga. Kad ieraugām kaut ko skaistu un nopērkam, nereti pārnākot mājās secinām, ka to nav pie kā pievilkt. Īpaši spilgti tendence sapirkt daudz lietu, kas iespējams pat nemaz nav vajadzīgas, ir atlaižu laikā. Rezultātā skapī ir daudz drēbju, bet šķiet, ka nav ko vilkt mugurā.Kā izvairīties no šīs kļūdas?Kad esi noskatījusi kādu apģērbu, pirms to iegādāties, stiliste vispirms iesaka aiziet mājās, izskatīt savu drēbju skapi un apdomāties, vai tev to būs kam pieskaņot, vai tev šī jaunā drēbe patiesi ir nepieciešama.„Ja ir iespēja, tad paņem līdzi uz veikalu to apģērbu, kuram plāno pievilkt to, kuru esi noskatījusi veikalā,” iesaka stiliste. Tas īpaši iesakāms gadījumos, kad grasies veikt kādu lielāku pirkumu, piemēram, pirkt mēteli. Vislabāk, ja uz veikalu paņemsi līdzi zābakus, pie kuriem mēteli plāno pievilkt. Tā pārliecināsies, ka mētelis piestāv taviem zābakiem un tā garums kopā ar zābaku papēžu augstumu izskatās labi.Aksesuārus pieskaņo apģērbamJa tev plānots kāds saviesīgs pasākums un vēlies iegādāties tam piemērotu tērpu, vispirms apdomā, uz ko tieši tu mērķē, piemēram, uz kleitu vai bikškostīmu. Tad galvā izveido savu veikalu sarakstu un dodies uz tiem, par kuriem esi droša – tur noteikti atradīsi sev piemērota izmēra, cenu līmeņa un stila tērpu.Tad, kad esi iegādājusies tērpu, tikai pēc tam to apaudzē ar aksesuāriem – rokassomu, kurpēm un rotām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko