Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Idejas Valentīndienas dāvanām

Svētā Valentīna vārds saistās ar vismaz trim vēsturiskām personām, kas glābušas slepenus mīlētājus no netaisnīgiem laulību aizliegumiem, ar Romas katoļu baznīcu, ar pirmo nosūtīto mīlestības vēstuli un slaveno parakstu "From Your Valentine". Leģendas un vēsturi atstāšu vēsturniekiem, bet mēs dosimies nelielā ekskursijā pēc idejam, kas iepriecinātu mīļoto…

Miljoniem svētku kartiņu, ziedu un sveču tiek izlietotas vienā dienā (bet, ja būsi piemirsis apsveikt 53% amerikāņu lēdiju, tad tik saturies…). Kādam tie ir īpaši svētki, un iemesls apstāties ikdienas steigā, lai novērtētu mīļotos cilvēkus, kādam tie izraisa protestu pret kolektīvu "sirsniņdalīšanos". Tā vai citādi – svētku nekad nevar būt par daudz. Tomēr der atcerēties, ka jebkura gada diena ir pietiekami lieliska un atbilstoša, lai svinētu… mīlestību.

Ja pārsteigumam gatavojies laicīgi, tad radi pats/i. Vislabāko dāvanu Tu noteikti zināsi, bet, ja nepieciešamas idejas, lūk, dažas VIŅAI un VIŅAM.

VĪRIETIS pēc dabas ir praktisks un racionāls. Viņš spēj savaldīt mūsu emocionālo haosu, tādēļ VIŅŠ noteikti novērtēs dāvanas, kas būs pielietojamas ikdienā un tajā pat laikā katrreiz atgādinās par dāvinātāju. Creative Latvia kungu dāvanu tops varētu izskatīties šādi:

1. Viņš, kurš sevi realizē darbā, novērtēs latviešu dizaineres Lienes un Annas Mūrnieces radītā zīmola BUDUART prakstiskās ādas somas, mapes IPADam un datoram, kā arī ceļojuma makus kosmētikai. Ja Viņš dod priekšroku dabas aizsardzībai, tad patiks ARTBAG ietilpīgā biznesa soma no ādas aizvietotāja.

2. Viņš, kurš mīl komfortu, ziemīgajās dienās labprāt sildīsies zem MAMMU zīmola radītajām vilnas šallēm ,kuras ir reizē gan lielisks dizaina elements kopējā ansamblī, gan sezonai atbilstošs aksesuārs.

3. Viņš, kurš bauda nesteidzoties, spēs iedvesmoties no labi pagatavotas maltītes komplektā ar izturētu vīna glāzi Tavā kompānijā, tādēļ aizved viņu uz jauno HE’S restorānu uz Tērbatas un Bruņineiku ielas stūra.

4. Viņš, kurš bauda ar acīm, priecāsies par SOCKBOX smalkumiem… Tu jau pati saproti, kur šādai dāvanai rast pielietojumu

Un kā ar Lēdijām? Mēs noteikti pratīsim novērtēt dāvanas, pārsteigumus un atgādinājumus par mūsu unikalitāti. Tomēr, ja vēlies izkausēt sirdis kā sviestu uz pannas, domā citādāk – garāmejošas dāvanas paķeršana no lielveikalā negarantēs tos smaidus, kas priecēs, redzot kādu oriģinālu ideju. Seko mums, Creative Latvia pačukstēs dažus noslēpumus :)

1. Viņa. Tā, kas vienīgā. Ideāls brīdis, lai padarītu vakaru neatkārtojamu – noorganizē viņai individuālu fotosesiju ar stilistiem, ar dažādu tēlu un apģērbu maiņu foto gaismās un lielisku atmosfēru. Šajā jautājumā Tev palīdzēs pieredzes bagātā www.creativelatvia.com komanda. Jebkura veida informāciju vari saņemt, rakstot [email protected].

2. Viņa, kas sapņainā. Ja šobrīd neplāno viņu vest uz siltajām zemēm un salām, laba ideja būtu pasniegt iecerētajai kaut visas debesu zvaigznes. Latvijā to iespējams izdarīt Suntažu un Baldones observatorijās. Šo piedzīvojumu vari apvienot ne tikai ar karstu tēju un līdzpaņemto piknika grozu, bet noorganizēt palikšanu kādā omulīgā viesu namā, kas atrodas šajās apkārtnēs.

3. Viņa un viņas labākie draugi. Sievietes visā pasaulē burtiski satrakojās pirmoreiz izdzirdot Carol Channing izpildīto dziesmu “Diamonds Are a Girl’s Best Friend” (ar Jele Styne sarakstītajiem dziesmas vārdiem 1949.). Mēs dievinām rotas lietas! Pēc Creative Latvia novērojumiem latviešu dāmām ļoti pie sirds iet Christiana Laure greznās rotas – pusdārgakmeņu rokassprādzes un piespraudes!

4. Viņa, kurai karsta sirds. Vai Tu maz zini, ka vari viņu sasildīt ar MINUS40? Karsta būs ne tikai viņas sirds – smalki adītie mohēras cimdi, stilīgas brieža ‘Rūdolfa’ getras un sezonas top pirkums filca zābaciņi – tāada izvēle.

Tad nu visi mīlnieki – sargiet viens otru un atcerieties, ka katra mīļa diena var būt gana laba šādiem nelieliem svētkiem un pārsteigumiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 5.06.2024.

Viņš bija tik noslēpumains, ka sievietes viņam atdevās, lai apmierinātu ziņkārību.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko