Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Igatē svinēs ziedu svētkus

17.augustā Igates pilī tradicionālajos _Ziedu svētkos _varēs aplūkot ziedu kompozīcijas, noklausīties dažādu mūziķu sniegumā, kā arī izdejoties lielajā svētku ballē. _Ziedu svētku _programmas ietvaros jau no plkst.15.00 pilī varēs aplūkot Ritas Garaissils ziedu kārtošanas skolas absolventu veidotās kompozīcijas, savukārt svētku atklāšanā uzstāsies Siguldas pūtēju orķestris.

Vakara gaitā pils teritorijā muzicēs arī Limbažu mūzikas skolas akordeonisti, dejos deju kolektīvs Jampadracis, ar muzikālu priekšnesumu uzstāsies arī Andris Daņiļenko un Inguna Kalniņa. Svētku pirmo daļu noslēgs dejas un personības kultūras centra I-dejas māja dejotāju un horeogrāfes Kristiānas Cimermanes veidotā izrāde _Meža gars, _kas tapusi sadarbībā ar Latvijas mākslas akadēmijas studentiem. „Iedvesmojoties no tērpiem, dejotāji iemieso dažādus meža garus, gan cēlas dāmas, gan mošķus un izrādes laikā mēs dodam iespēju skatītājiem uz mirkli ielūkoties citādajā meža garu pasaulē, kas ir mazliet mistiska un aizraujoša,” izrādi komentē tās veidotāji, stāstot, ka izrādē tiek izmantoti studentu darinātie tērpi. Plkst.20.00 pilī sāksies Ziedu svētku balle, kurā par līksmu noskaņojumu gādās ansamblis Bellaccord.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko