Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Grammy ceremonijā balvas plūc Gotjē un Mumford&Sons

55.Grammy balvu pasniegšanas ceremonijā, kas svētdien norisinājās Losandželosā, zīmīgākās godalgas saņēma Gotjē, grupas Mumford & Sons un Fun.

Par gada dziesmu balvu pasniegšanas ceremonijā tika atzīts Ņujorkas grupas Fun singls We Are Yong, kuru mūziķi ierakstījuši sadarbībā ar Džanelli Monē, ziņo BBC. Fun tika atzīti arī par labāko jauno grupu.

Gotjē starptautiskais singls, kopdarbs ar jaunzēlandieti Kimbru Somebody That I Used To know savukārt saņēma balvu kā labākais popmūzikas duets. Gotjē godalgu kategorijā Labākais alternatīvais albums saņēma arī par savu plati Making Mirrors, vēsta Reuters.

Grupa Mumford & Sons, kas Grammy balvai tika izvirzīta sešās nominācijās, savukārt godalgu ieguva par labāko video un par gada albumu.

Pie nozīmīgām godalgām vakara gaitā tika arī grupa The Black Keys, kas saņēma Grammy par labāko rokmūzikas albumu un labāko rokmūzikas priekšnesumu.

DJ Skrillex, kurš pērn ieguva trīs Grammy balvas, arī šogad uz mājām līdzi nesīs trīs gramofona statujas. Bet pērnā gada Grammy karaliene Adele šogad godalgu saņēma par singlu Set Fire To The Rain kā par labāko popmūzikas solo.

Balvas pasniegšanas ceremoniju ar priekšnesumu atklāja Teilora Svifta, kura vēlāk uz skatuves kāpa, lai saņemtu balvu par filmai Bada spēles sarakstīto dziesmu Safe and Sound.

Lai arī Grammy balvas tiek pasniegtas 80 dažādās nominācijās, gala pasākumā, kas svētdien tika translēts tiešraidē televīzijā, tika pasniegtas tikai dažas nozīmīgākās balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko