Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jūnijā Viļņā uzstāsies grupa Testament

27.jūnijā Viļņas klubā Forum Palace uzstāsies viena no trešmetāla mūzikas ikonām – grupa Testament, informēja koncerta rīkotāji. Līdztekus “lielajam četriniekam” - _Metallica, Megadeth, Slayer un Anthrax_ -, grupa Testament ir viena no ievērojamākajām žanra veidotājām un attīstītājām. Mūziķu blice šogad atzīmēs jau 30.pastāvēšanas gadadienu.

1983.gadā slavenā Sanfrancisko Bay Area, kas jau bija kļuvusi par trešmetāla šūpuli,  “izauklēja” vēl vienu lolojumu - grupu Legacy. Četrus gadus vēlāk grupa jau ar tagad zināmo nosaukumu Testament izdeva debijas albumu The Legacy, kas guva gan klausītāju, gan  kritiķu nedalītu atzinību. Līdz šim Testament izdevusi desmit studijas albumus, no kuriem lielākā daļa kļuvusi par smagās mūzikas klasiku. Kopā ar izdotajiem studijas albumiem, ir pārdoti vairāk nekā 12 miljoni citi grupas radošo darbu – četri koncertierakstu albumi, dažādas kompilācijas un 12 singli.

Jaunākais albums Dark Roots Of Earth tika izdots pērn, saņemot pozitīvus mūzikas kritiķu vērtējumus.

27.jūnijā Viļņas klubā Forum Palace koncerta laikā Testament atskaņos labākās dziesmas. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu serviss kasēs vai www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko