Vajadzēs:
6kg iztīrītu, sagrieztu kabaču,
0,5 l eļļas
300 g sasmalcinātu ķiploku,
300g 6% etiķa,
4 ēdamkarotes sāls,
7 ēdamkarotes cukura,
30g sasmalcinātu zaļumu.
Kabačus sajauc ar garšvielām un ļauj stāvēt 2h. Tad liek burkās un sterilizē 30 min.
Vajadzēs:
6kg iztīrītu, sagrieztu kabaču,
0,5 l eļļas
300 g sasmalcinātu ķiploku,
300g 6% etiķa,
4 ēdamkarotes sāls,
7 ēdamkarotes cukura,
30g sasmalcinātu zaļumu.
Kabačus sajauc ar garšvielām un ļauj stāvēt 2h. Tad liek burkās un sterilizē 30 min.
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.