Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kaislība šokolādē

Septembrī Karūna ir veikusi elektronisko aptauju ar mērķi noskaidrot Latvijas iedzīvotāju kaislības, šokolādes ēšanas paradumus un gaumes. Kā liecina aptaujas rezultāti, vairums Latvijas iedzīvotāju par savas dzīves lielākajām kaislībām uzskata mīlestību un ceļojumus. Godpilnajā trešajā vietā ir ierindojusies mūzika un dejas. Puse respondentu uzsaka arī šokolādi par vienu no savām kaislībām.]

Saskaņā ar Latvijas iedzīvotāju aptaujas rezultātiem, vairāk nekā puse respondentu ēd šokolādi vismaz reizi nedēļā. Vairumam cilvēku vislabāk garšo piena šokolāde. 32% aptaujāto ir iemīļojuši rūgto šokolādi, un 10% respondentu garšo baltā šokolāde.

Lielākā daļa aptaujāto uzskata šokolādi par vienu no savām lielākajām dzīves kaislībām līdzās mīlestībai un ceļojumiem. Starp populārākajiem atbilžu variantiem ir arī mūzika, dejas, sports, ēdieni un dzērieni.

Balstoties uz aptaujas rezultātiem, 80% iedzīvotāju asociē kaisli ar rūgto šokolādi, un tikai 20% uzskata, ka tieši piena šokolāde ir uzskatāma par kaislīgāko. Interesanti, ka izvēloties no Karūna – šokolādes ar kaislību garšu – sortimenta, par viskaislīgāko vairums respondentu ir izskatījis ne tikai melno šokolādi ar ķiršu pildījumu, bet arī piena šokolādi ar veseliem lazdu riekstiem.

Runājot par kaisles radīšanu mājas apstākļos, 52% aptaujāto ir atzinuši, ka visromantiskākais, ko viņi ir izveidojuši no šokolādes, ir karstās šokolādes dzēriens salīgajos rudens vakaros, bet 31% iedzīvotāju tā ir paštaisīta šokolādes kūka. Jāatzīmē, ka vislielākā atpazīstamība zīmolu vidū ir bijusi šokolādei Laima, Fazer un Karūna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko