Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kannu kinofestivāla atklāšanā notiesā 12 kg trifeļu un 70 litrus saldā krējuma

Kannu kinofestivāla atklāšanas vakariņās filmzvaigznes apēda 45 kilogramus kūpinātu laša sānu, 20 kilogramus gliemeņu un 33 kilogramu sēņu – pusduci trifeļu un teju divreiz vairāk lāčpurnu. Desertā smalkie viesi notiesāja četrus kilogramus baltās šokolādes un 70 litrus saldā krējuma, informēja vakariņu rīkotāji.

Viesus apkalpoja 100 smalki tērptu viesmīļu, kuri kopumā piepildīja 2000 glāžu un 3000 šķīvju. Par izsmalcinātajām vakariņām Kannu kinofestivāla zvaigznēm, tai skaitā žūrijas pārstāvjiem – aktierim Jūenam Makgregoram un modes dizaineram Žanam Polam Gotjē, gādāja Electrolux sadarbībā ar izciliem šefpavāriem Bruno Ogeru un Rasmusu Kofedu, pavēstīja Electrolux pārstāve Līva Jēgere. 

Bruno Ogers, divu Michellin zvaigžņu restorāna Star Villa Archangel Kannās īpašnieks, gatavoja amuse bouche (sveicienu no šefpavāra jeb kumosa lieluma uzkodas) un pamatēdienu, nodemonstrējot izcilu franču intuīciju sastāvdaļu izvēlē un to kombinācijā. Savukārt šefpavāru olimpisko spēļu - Bocuse d’Or Gold - zelta medaļas ieguvējs Rasmus Kofeds bija atbildīgs par desertu un pamatēdienu, atspoguļojot skandināvu produktu bagātību.

Kannu kinofestivāla atklāšanas vakariņas tika rīkotas 16.maijā, un tajās piedalījās virkne dažādu paaudžu aktieri, piemēram, Brūss Viliss, Edvards Nortons, aktrise Eva Longorija, modele Eva Hercigova un daudzi citi.   


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko