Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Lady Gaga atklāj jaunā albuma nosaukumu

Popdīva Lady Gaga atklātībā nākusi ar savas jaunās plates nosaukumu. Sociālajā tīklā Twitter publicējot fotogrāfiju ar savu jauno tetovējumu un ierakstu “jauna tinte, jauns albums”, dziedātāja atklājusi, ka albuma nosaukums būs ARTPOP.Līdz šim presē un fanu vidū izskanējuši daudzi minējumi par to, kāds būs dziedātājas jaunais albums, kādas dziesmas tajā tiks iekļautas un kad tas tiks izdots.

Pati dziedātāja vēl jūnijā saviem 28 miljoniem Twitter fanu minēja, ka plašāku informāciju par jauno plati sniegs tikai septembrī. Līdz šim savas pasaules koncerttūres _Born This Way Ball _ietvaros dziedātāja iepazīstinājusi ar jauno plates singlu, kontroversālo Princess Die, kurā tiek apdziedāta princeses Diānas bojāeja. Tiek minēts, ka dziedātājas jaunajā albumā tiks iekļauti arī deju mūzikas singli. Kā zināms, pasaules slavu Lady Gaga iemantoja 2008.gadā, izdodot plati _The Fame _un pārdodot to 12 miljonos eksemplāru. Dziedātājas nākamais albums _Born This Way _2011.gadā ticis pārdots 5,8 miljonos eksemplāru. Šobrīd dziedātāja devusies tāda paša nosaukuma koncerttūrē, kuras ietvaros 23.augustā uzstāsies arī Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko