Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Lady Gaga augustā uzstāšoties Rīgā

Pieckārtējā Grammy balvas ieguvēja Lady Gaga jau ir izpārdevusi biļetes uz vairākiem koncertiem Austrālijā un Āzijā, kur viņa uzstāsies laika posmā no maija līdz jūlijam. 
Popzvaigzne Lady Gaga savas pasaules koncerttūres The Born This Way Ball ietvaros uzstāšoties arī Rīgā, informēja koncertaģentūra FBI

Koncerttūri The Born This Way Ball skandalozā popdīva atklās 27. aprīlī ar koncertu Seulā, Dienvidkorejā. Plānots, ka popdīva par koncerttūri viesosies arī 21 Eiropas pilsētā, tai skaitā 23.augustā uzstājoties Mežaparka Lielajā estrādē. Eiropas tūre tiks atklāta ar koncertu 14.augustā Sofijā, Bulgārijā. 

"Lai radītu satriecošu šovu, Haus of Gaga un es strādājām mēnešiem ilgi," atzinusi mūziķe. "The Born This Way Ball būs elektrometāla pop-opera, tas būs stāsts par Sākumu, par Slavas karaļvalsts izcelšanos. Par to, kā mēs piedzimām un nomirsim svinēdami."

Līdz šim Lady Gaga par saviem koncertšoviem saņēmusi tikai un vienīgi uzslavas. Laikraksts The Sun iepriekšējo dziedātājas koncerttūri The Monster Ball nosauca par "labāko dzīvo uzstāšanos, kādu jūs šogad redzēsiet", bet Pollstar Concert Industry Awards turneju nosauca par Gada nozīmīgāko tūri.

Biļešu tirdzniecība uz Lady Gaga šovu Mežaparkā sāksies aprīļa beigās, un stāvbiļetes cena būšot 39 lati, informēja koncertaģentūra FBI

Kā zināms, The Born This Way Ball būs Lady Gaga pirmā koncettūre kopš albuma Born This Way iznākšanas, kurš visā pasaulē pārdots jau 6 miljonos eksemplāru. Albums sekoja 2008. un 2009.gada albumiem The Fame un The Fame Monster. Kopumā visā pasaulē pieckārtējās Grammy balvas ieguvējas singli pārdoti vairāk nekā 65 miljonos eksemplāru.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko