Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Lady Gaga ziedo naudu, lai izbeigtu tiesāšanos labdarības projekta dēļ

Popzvaigzne Lady Gaga panākusi vienošanos ar Mičiganas uzņēmumu 1800LAWFIRM, kas viņu iesūdzēja tiesā par krāpšanos ar labdarības aproču pārdošanu.

Kā ziņots, 1800LAWFIRM pagājušā gada jūnijā apgalvoja, ka visi ieņēmumi no We Pray For Japan labdarības aproču pārdošanas tomēr netika ziedoti, lai palīdzētu Japānas zemestrīcē cietušajiem, kā mūziķe tika solījusi. Turklāt dziedātāja un aproču tirdzniecībā iesaistītās kompānijas no pircējiem pieprasīja pārāk lielu samaksu par piegādi un sniedza nepatiesu informāciju par kopējo ziedojumu skaitu, uzskata uzņēmums.

Taču pirmdien ASV tiesā iesniegtie dokumenti liecina, ka abas puses panākušas vienošanos, jo Lady Gaga piekritusi ziedot 107 500 dolārus (60 300 latus) labdarības organizācijai, kas palīdz traģēdijā cietušajiem.

Sarkani baltās aproces tika pārdotas kopumā piecu miljonu ASV dolāru (2,8 miljonu latu) vērtībā, taču 1800LAWFIRM apgalvo, ka dziedātāja Japānas zemestrīcē cietušajiem kopumā ziedojusi vien trīs miljonus ASV dolāru (1,7 miljonus latu).

Piecus dolārus (2,8 latus) vērtās aproces ļāva nopelnīt vismaz 1,5 miljonus dolāru (841,5 tūkstošus latu), liecina lietas materiāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko