Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Lai saglabātu pieeju internetam, katrs piektais gatavs atteikties no seksa

Sekss, šokolāde vai pat ikdienas duša. No kā tu būtu gatava atteikties, lai saglabātu piekļuvi internetam? Britu medijs dailymail.co.uk piedāvā ieskatu interesantā pētījumā, kas akcentē mūsdienu cilvēka augošo atkarību no interneta. Aptaujā, kas veikta 20 pasaules attīstītajās valstīs, piedalījušies vairāk nekā 20.000 cilvēku, vēsta portāls sieviesuklubs.lv

Tas, ka internets ir kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu un, reizēs, kad paliekam bez signāla, jūtamies kā bez rokām, ir fakts. Aplūkojot šo pētījumu, top skaidrs, ka drīz vien cilvēki bez interneta negribēs un nespēs neko. Aptaujā atklāts, ka vairums cilvēku būtu gatavi atteikties no dažādiem dzīves priekiem un pamatvajadzībām, nekā uzteiktu interneta savienojumam un sociālajiem tīkliem. 

Katrs piektais no 20.000 aptaujātajiem būtu gatavs atteikties no seksa, ja vien tas būtu vajadzīgs interneta savienojuma nodrošināšanai. 

10% bez problēmām varētu iztikt bez mašīnas un 7% labāk nemazgātos, nekā dzīvotu bez interneta, veselu gadu. 83% ir ar mieru atteikties no ātrajām uzkodu ēstuvēm. Viens no septiņiem aptaujātajiem atteiktos no kafijas, un 43% vairs nenodarbotos ar sportu un 73% upurētu alkoholu, lai tikai paliktu online. 

Šī amerikāņu izstrādātā aptauja lieliski iezīmē un piešauj vēl nedaudz benzīnu klāt joprojām aktuālajai diskusijai par to, cik gan mūsdienu cilvēks ir atkarīgs no sociālajiem portāliem. 

Amerikāņi lēš, ka 2016.gadā pasaules lielākajās ekonomiskajās sistēmās 5% no iekšējā valsts kopprodukta sastādīs Internets, kas veidos 2.6 triljonus mārciņu (apmēram 2.14 triljoni latu). Līdz tam interneta lietotāju skaits no 1.9 biljoniem būs palielinājies līdz 3 biljoniem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko