Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Laikraksta Diena draugu kinoseansa apmeklētāji vērtē filmu Jaungada taksometrs

Ceturtdien, 29. novembrī, kinoteātris Kino Citadele laikraksta Diena lasītājiem un draugiem demonstrēja latviešu kinorežisora Māra Martinsona veidoto romantisko komēdiju Jaungada taksometrs.

Vecgada vakars. Taksometra vadītājs Andrejs (Lauris Reiniks) jau gandrīz beidzis maiņu, kad aizmugurējā sēdeklī nejauši atstāta Jaungada dāvana viņam liek atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tajā vakarā paviesojusies viņa automobilī, – kašķīgu pāri, pagurušu Salaveci, trokšņainus ķekatniekus, satrauktu līgavaini un pat grūtnieci. Katra pasažiera stāstā Andrejs nospēlē savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu?

Filma kinoteātros visā Latvijā tiek demonstrēta no 30. novembra. Vairāk par filmu uzzini kinoteātra mājaslapā, savukārt ar kinokritiķes Ditas Rietumas vērtējumu par filmu var iepazīties šeit.

Kinoseansa apmeklētāji par filmu:

Paldies! Smējos līdz asarām. Patika filmas plūdums, niansētība tēlojumā un humors, kas bija detaļās. Pārsteidza Valda Meldera aktieriskās dotības, līdz šim biju viņu tikai radio dzirdējusi. Bet policists bija vienkārši izcils! Manuprāt, šo filmu varētu skatīties katru gadu Vecgada vakarā. Vēlreiz paldies!

Silvija Zaharāne

Forši, ka tagad arī latviešiem ir dzīvespriecīga, ne - skumja un nenopietna filma par Jauno gadu. Patīkami pārsteidza Lauris Reiniks taksometra šofera ampluā.

Amanda Vilimane

Ļoti veiksmīgi izvēlēti lomu atveidotāji. Lieliska aktieru spēle. Viegla filma, var pasmieties par foršiem jokiem. Viena no labākajām jaunajām latviešu filmām. Ak, gaidām Jauno gadu!

Anete Lauva

Viegla, izklaidējoša filma. Gribas sagaidīt Jauno gadu. Uzbūrāt svētku sajūtu. Laimīgu Jauno gadu!

Ingrīda Stūre

Filma skar sāpīgo vientulības tēmu jaunu cilvēku vidū. Veidota diezgan shematiski, gribētu sagaidīt lielāku "neparedzamību", dziļāku virsuzdevuma atklāsmi. Bet kopumā patika, vienu reizi var noskatīties. L.Reiniks savā lomā labs – psiholoģisks piegājiens.

Raits Rozenbergs

Paldies par dāvāto iespēju noskatīties filmu.  Filma viegla, izklaidējoša un tieši piemērota Jaunā gada sagaidīšanas naktij. Notikumi un jociņi atbilstoši latviešu mentalitātei. Lieliska aktieru spēle. 

Ginta Kaļķe

Smieklīga komēdija. Man ļoti patika :)

Rūta Balaša

Man ļoti patika filma, jo bija smieklīga un arī beigas bija romantiskas.

Katrīna Kalnbērza

Patika, bet tomēr ne ļoti, ļoti. Laba filma.

Lidija Dudare

Laba izklaide.

Juris Balodis

Tāda skumja komēdija, neticami pasažieri un jautras beigas.

Valda Balode

Tīri laba komēdija sanākusi - kā dzirkstošs šampanietis. Forši pēckadri.
Daina Ozoliņa

Varbūt biju par daudz sadomājusies... bet uz beigām lieliski.

Agita Toma

Viegla filma kādam mierīgam vakaram.

Armands Vilimans

Caurviju darbība ir, tempermenta nav. Darbiņš jau darīts čakli, bet ... sanāca filma par "vidējo latvieti"... diemžēl arī filma tāda "vidēja". Tas gan – epizode ar lampām bija ļoti laba! Lai veicas turpmāk! Vairāk dzīvības, humora un drošāk, Lauri!

Ingrīda Stepule

Humors un laba noskaņa ir katrā kadrā.  Man patika, ka uzmanība tika pievērsta niansēm un detaļām (sejas izteiksme, ķermeņa kustības un frāzes). Ceru, ka romantiskā komēdija vairos pozitīvo un labo. Ļoti izteiksmīgs bija Naura Brikmaņa policists. Patika arī Valdis Melderis. Paldies Dienai par sagādāto iespēju noskatīties filmu!

Marika Zandberga

Paldies par iespēju noskatīties šo filmu! Tā bija ļoti jauka, viegla un smaids, to atceroties, saglabājas arī šodien!

Ilze Lukoševiča

Dienas draugu kinoseansi notiek vienu reizi mēnesī kinoteātrī Kino Citadele, pulcējot laikraksta lasītājus un draugus, lai baudītu jaunāko kino. Vairāk par Dienas Drauga karti un tās iespējām var lasīt Dienas draugu kino mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko