Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Lauris Reiniks gatavo jaunu albumu un Ziemassvēktu koncertu

Dziedātājs Lauris Reiniks gada nogalē ieplānojis paveikt divas nozīmīgas lietas – izdod jaunu albumu un 20.decembrī sarīkot krāšņu koncertu _Arēnā Rīgā. _Gan koncertā, gan jaunajā CD skanēs pavisam jaunas un arī sen iemīļotas dziesmas latviešu un angļu valodā, informēja dziedātāja menedžments. Patlaban L.

Reiniks devies uz uz ASV, kur kopā ar Holivudā strādājošo Amerikas latviešu komponisti Lolitu Ritmani veido skaņdarbu aranžējumus. “Manās sajūtās Ziemassvētki ik reizi ienāk tieši caur dziesmām. Tāpēc šo koncertšovu veidojam tā, lai jebkurš klausītājs sajustu - jā, atkal ir Ziemassvētki! Priecīgi, skumji, jautri, kristīgi, amerikāniski, latviski – dažādi, bet vienmēr pacilājoši. Tādam manā skatījumā jābūt īstam Ziemassvētku koncertam. Un tas ir brīdis, kad svarīgi nepalikt vienam, tāpēc gaidīšu klausītājus gan draugu lokā, gan ar ģimenēm,” atzīst L.Reiniks. Kopā ar dziedātāju uzstāsies instrumentālā grupa un Vidzemes kamerorķestris, kā arī virkne viesu. „Tas būs uz ģimenēm orientēts koncerts - muzikāls ceļojums Ziemassvētku dziesmās un tradīcijās, gan latviskās, gan internacionālās,” stāsta koncertprorammas režisore Aija Strazdiņa, kas līdz šim dziedātājam palīdzējusi veidot vairākus videoklipus. Koncertu rīko MicRecPM sadarbībā ar Mārtiņa Freimaņa fondu, kurā darbojas arī Lauris Reiniks. Koncerta biļetes nopērkamas _Biļešu paradīze kasēs un www.bilesuparadize.lv. _

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko