Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Miķeļdienu gadatirgus un Burkānu festivāls

Miķeļdienas gadatirgus laikā  - 24. un 25.septembrī - Rātslaukumā notiks Burkānu festivāls. Miķeļdiena, jeb ražas svētki ir rudens saulgrieži, kad diena kļūst tikpat gara cik nakts un iestājas astronomiskais rudens. Ražas svētkos visai labībai jābūt nopļautai un savestai zem jumta. 

Jau no plkst.10.00 rītā Rātslaukumā skanēs dziesmas, truši rosīsies savā pilsētiņā, Burkānu bodē varēs nobaudīt sklandraušus un burkānu zupu, divi jautri draugi - Burkāns un Trusis aicinās bērnus piedalīties rotaļās, konkursos un uzzināt daudz ko jaunu par burkāniem. Rātslaukumā darbosies piepūšamās atrakcijas. Tiks svinēta Latvijā ražotu dārzeņu garša, smarža, veselīgs un radošs dzīvesveids. "Burkānu Festivāls" ir iespēja demonstrēt Rīgas viesiem - esam radoši un viesmīlīgi, Latvijā ražotie dārzeņi ir visgaršīgākie pasaulē!

Grupa "Oranžās Brīvdienas" aizsāks festivāla muzikālo programmu, kurā iekļauta vairāku bērnu grupu uzstāšanās - dziedās "Momo", "Knīpas un Knauķi", "Palāsītes" un "Poppy". Gaidāmi arī citi notikumi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko