Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pensionārei par ālēšanos lidmašīnā jāsamaksā 18 000 dolāru soda nauda

Kādai 58 gadus vecai sievietei, kas nedēļas nogalē lidsabiedrības Qantas reisā no Melburnas uz Jaunzēlandi izraisījusi pamatīgu jandāliņu, tiesa piespriedusi aviokompānijai samaksāt kompensāciju 18 245 Austrālijas dolāru apmērā, ziņo portāls news.com.au

Liliana Makaskila sestdien, 2.jūnijā, dzērumā lidmašīnā sarīkojusi pamatīgu jandāliņu – sākusi ar dūri zvetēt pa lidmašīnas krēsliem, izkliegt rupjības, iesitusi pa seju vienam no pasažieriem un rupji izturējusies pret lidmašīnas apkalpes locekļiem. Pasažierim no sievietes dūres sitiena sākusies stipra deguna asiņošana. Sievietes nevaldāmās uzvedības dēļ Qantas lidmašīna tika atgriezta atpakaļ Melburnā, kur sieviete tikusi saslēgta rokudzelžos un nogādāta policijas uzraudzībā. 

Rietumaustrālijas štatā dzīvojošā pensionāre L.Makaskila, pēc izcelsmes jaunzēlandiete, ceļā uz Velingtonu devusies ar mērķi apciemot savus bērnus. 

Melburnas pirmā līmeņa tiesas tiesnese Luīsa Bazani sievietei īpaši pārmetusi to, ka visiem lidmašīnas pasažieriem piespiedu kārtā bija jākļūst par viņas uzvedības lieciniekiem. Viņi “nebija spējīgi izkļūt no šīs situācijas,” uzsvērusi tiesnese. 

Tiesnese L.Makaskilai piespriedusi četrus mēnešus cietumsoda, kas sievietei jāizcieš nosacīti, kā arī soda naudu 18 245 Austrālijas dolāru apmērā, kas lidsabiedrībai Qantas jāsamaksā par zaudējumiem, atgriežot lidmašīnu Melburnā. 

Portāls ziņo, ka šādi L.Makaskila rīkojusies ne pirmo reizi – līdzīgu incidentu viņa izraisījusi pērn lidsabiedrības Virgin reisā. Toreiz viņai tika piespriests 110 Austrālijas dolāru liels naudas sods par aizvainojošu uzvedību un smēķēšanu lidmašīnā. 

Tiesnese L.Makaskilai solīja – ja viņa vēlreiz tā uzvedīšoties, viņai būs jādodas uz cietumu, ziņo news.com.au

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko