Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Rīgā viesosies Maskavas leģendārais dīdžejs Sergey Sanchez

Sestdien, 16.februārī Rīgā Amber Muse komanda gatavo jaunu ballīti ar nosaukumu Propaganda Night, kurā kā galvenais viesis uzstāsies viens no cienījamākajiem un pieredzes bagātākajiem Krievijas dīdžejiem – Sergey Sanchez jeb Sergejs Sančes. Pasākumā, kas notiks klubā Secret Garden, Grēcinieku ielā 28, uzstāsies arī Latvijas mākslinieki Bogdan Taran, Max Lomov, Malork un Max Mancho.

Sergejs Sančes, viens no aktīvākajiem un populārākajiem Krievijas dīdžejiem, kopš 1995.gada kolekcionē un atskaņo labākās elektroniskās deju mūzikas kompozīcijas. Viņa uzstāšanās ģeogrāfija ir iespaidīga: vairāk kā 1000 Krievijas un bijušās Padomju Savienības pilsētu, kā arī klubi un festivāli Austrijā, Amerikā, Beļģijā, Bulgārijā, Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Norvēģijā, Polijā, Zviedrijā, Skotijā un Ibizā.

Sergeja Sančesa bagāžā ir leģendārā žurnāla Ptyuch balvas, kas iegūta nominācijā Gada Dīdžejs ’97 un ’98, žurnāla GQ balva Gada Cilvēks - 2004. Dīdžejs kopš 1997.gada piedalās festivālā Kazantip, viņš izdevis vairākus miksus un kompilācijas, kā arī daudzus gadus strādājis Maskavas radio stacijās. Viņa uzstāšanās Sančesa Ceturtdiena klubā Propaganda kopš 1998.gada pulcē tūkstošus kvalitatīvas house mūzikas cienītājus. Sančesa stils – spilgta house mūzikas izlase, kurās jūtama deep un tech house ietekme.

Kopā ar pasākuma veidotājiem Taran+Lomov, kuriem pavasarī britu skaņu ierakstu kompānijas Manchester Underground Music (MUM) paspārnē gaidāmas divas jaunas relīzes, pasākumā spēlēs Max Mancho un viens no Rīgas undergound techno kustības jaunajiem pārstāvjiem – Malork. Ballītē skanēs deep, house, tech un techno stila mūzika.

Sākums plkst.23.00. Lai iekļūtu viesu sarakstā un par biļeti maksātu trīs latus, jāpiesakās, sūtot savu vārdu un uzvārdu uz epastu: [email protected]. Pārējiem pasākuma apmeklētājiem biļetes maksās piecus latus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko