Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgas centrā atklāj "Mammadaba" Meža vēstniecību

Lai aicinātu Latvijas iedzīvotājus atpūsties ārpus pilsētas un informētu par atpūtas objektiem Latvijas teritorijā, LVM un SEB banka Rīgas kanālmalā atklāj Mammadaba vēstniecību. Tā būs īpaša dabas zona rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kas ļaus izjust un iepazīt meža veltes, iepazīties ar Mammadaba atpūtas objektiem kā arī baudīt noskaņu, ko sniedz pilnvērtīga atpūta dabā. Mammadaba vēstniecība darbosies no 11.augusta līdz pat 20.augustam, tā būs atvērta un apmeklētājiem pieejama katru dienu no plkst. 12:00 līdz 20:00.

Mammadaba vēstniecībā būs iespēja ne vien iepazīt Mammadaba objektus un uzzināt par atpūtas iespējām dabā, bet arī izbaudīt dažādas aktivitātes.

Turpretim vakaros Mammadaba vēstniecība pārvērtīsies par dabas koncertzāli, kurā akustiskos koncertus sniegs dažādi mūziķi.

Mammadaba ir Latvijas valsts mežu īstenota kustība par atpūtu dabā - par pastaigām mežos, par sēņošanu, ogošanu, makšķerēšanu, nūjošanu, velobraukšanu un daudziem citiem veidiem, kā smelties dabas spēkus. Lai sniegtu iespēju un mudinātu cilvēkus atpūsties Latvijas dabā, LVM ik gadu iegulda lielu darbu un līdzekļus atpūtas vietu labiekārtošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko