Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Roberts Patisons ar bailēm gaida tikšanos ar Kristenu Stjuarti

Vampīru sāgas Krēsla aktieris Roberts Patisons, kurš šobrīd filmējas Austrālijā, ar nepatiku un bailēm sagaida atgriešanos Losandželosā. Darbs pie jaunākās filmas_ The Rover _izrādījies lielisks veids, kā aizmirst par nepatikšanām personīgajā dzīvē un sarežģītajām attiecībām ar aktrisi Kristenu Stjuarti, vēsta ārzemju mediji.

„Roberts arvien vairāk nervozē saistībā ar atgriešanos Losandželosā un tikšanos ar Kristenu (Stjuarti – red.) (..) Viņam jāpieņem lēmums, ko darīt tālāk. Jebkurā gadījumā tas nozīmē, ka viņam būs jāapsēžas un jāizrunājas ar Kristenu, un to viņš darīs nelabprāt,“ izdevumam Radar Online pavēstīja viens no aktiera draugiem.

Jaunās filmas The Rover filmēšana tuksnešainajā Austrālijas vidienē ilgs vēl tikai trīs nedēļas. „Temperatūra filmēšanas laikā dažkārt pārsniedza 50 grādus, taču Roberts ir laimīgs, ka atrodas tālu no Losandželosas. Filmēšana notiek nekurienes vidū, laba brauciena attālumā no Adelaidas, tāpēc tā ir bijusi lieliska vide, lai aizmirstu visas savas nepatikšanas un ieraktos darbā,“ stāstīja viens no aktiera draugiem. „Viņam bija vajadzīgs šāds miers un klusums, kopš sākās problēmas ar Kristenu.“

Kā zināms, pērnā gada vasarā K.Stjuarte, ar kuru R.Patisons filmējās Krēslas sāgā un draudzējās vairākus gadus, tika pieķerta krāpjam aktieri ar precēto filmas Sniegbaltīte un mednieks režisoru Rūpertu Sendersu. Dienesta romāns ne tikai iedragāja K.Stjuartes un R.Patisona attiecības, aktrises karjeras izredzes, bet arī R.Sendersa ģimenes dzīvi, jo viņa sieva pēc skandāla pieprasīja šķiršanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko