Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Robijs Viljamss atsaka uzstāšanos Londonas olimpiskajās spēlēs, lai būtu blakus sievai

Angļu dziedātājs Robijs Viljamss atsaucis uzstāšanos Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, lai būtu ar sievu dzemdību laikā, ziņo ārzemju mediji. Olimpiādes noslēguma koncerts norisināsies 12.augustā, un tajā uzstāsies mūziķi _The Who, Take That, _Džordžs Maikls un citi.Saskaņā ar laikraksta _Daily Mirror _rīcībā esošo informāciju, Viljamss bija plānojis nodziedāt vairākus paša hitus, angļu mūziķa Deivida Bovija dziesmas _Life On Mars? _kaverversiju un, iespējams, arī uzstāties popgrupas _Take That _sastāvā.

Taču viņš atsaucis dalību koncertā, jo aptuveni noslēguma ceremonijas laikā viņa sieva Aīda Fīlda laidīs pasaulē pāra pirmdzimto."Robijs atteicās pirms dažām nedēļām," laikrakstam pavēstīja anonīms avots. "Bija paredzēts, ka viņš izpildīs solodziesmas un, iespējams, arī uzstāsies ar _Take That. _Taču, kad sākās mēģinājumi, viņš paziņoja, ka datumi nelāgi sakrituši. Tas nozīmēja, ka organizētājiem jāizmaina viss grafiks, jo Robijs ir augsta ranga dziedātājs un viņam bija atvēlēta ļoti nozīmīga vieta noslēguma ceremonijā." "Acīmredzot, Robijam pirmajā vietā ir ģimene. Taču žēl, ka viņš to nesaprata agrāk," piebilda avots.Viljamsa pārstāvis apstiprināja avota teikto. "Viņu aicināja piedalīties noslēguma ceremonijā, taču viņš nevarēja to darīt tuvojošos dzemdību dēļ," viņš teica.

27.jūlijā Londonas Haidparkā notiks koncerts par godu olimpiādes atklāšanai. Tajā uzstāsies grupas Duran Duran, Snow Patrol un Stereophonics, kā arī citi izpildītāji. Olimpisko spēļu noslēgumā 12.augustā paredzēts koncerts, kurā uzstāsies grupas Blur, New Order, The Specials un citi mākslinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko