Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Saša Barons Koens draud Oskara ceremonijas rīkotājiem

Britu aktierim Sašam Baronam Koenam ir liegts ierasties Oskara pasniegšanas ceremonijā ģērbtam kā viņa jaunākās filmas Diktators galvenajam tēlam Admirāl-ģenerālim Aladīnam, kura lomu viņš pats spēlē, raksta Guardian.

Sakarā ar to viņš ir izplatījis video, kurā viņš kā Admirāl-ģenerālis Aladīns, Wadijas Republikas līderis, brīdina Oskara ceremonijas organizatorus par smagām sekām, kas iestāsies, ja viņam tomēr netiks dota iespēja piedalīties ceremonijā.

Viņa jaunākā komēdija Diktators tiek aprakstīta kā "varonīgs stāsts par diktatoru, kurš riskē ar savu dzīvību, lai nodrošinātu, ka demokrātija viņa valsti nekad nesasniedz." Filma ir veidota kā satīra par totalitārajiem režīmiem.

"Kamēr es aplaudēju Kinoakadēmijai par manas izteikšanās brīvības aizliegumu, es jūs vienalga brīdinu, ka ja neatcelsiet sankcijas un neatdosiet manas biļetes līdz svētdienas 12 pēcpusdienā, jūs pieredzēsiet neiedomājamas sekas," aktieris draud izplatītajā video, kur viņš atrodas greznā telpā ar milzīgām paša gleznām ģērbts militārajā uniformā ar diviem bruņotiem vīriešiem fonā.

Holivudas institūciju viņš nosauc par Kino un cionistu akadēmiju, kā arī nosoda to tādu lielisku  sevis pārstāvētās fiktīvās valsts filmu ignorēšanu kā Kad Harijs nolaupīja Salliju, Jūs esat saņēmis vēstuļbumbu un Izvarotāju planēta (angliski vārdu spēle Planet of the apes/rapes). Uzrunu viņš nobeidz ar tekstu: "Nāvi Rietumiem, nāvi Amerikai un veiksmi Billijam Kristālam!"

Barons Koens uz Oskara ceremoniju sākotnēji tika ielūgts sakarā ar viņa tēlojumu Mārtina Skorsēzes uzņemtajā bērnu filmā Hugo, kas ir nominēta 11 Oskara nominācijās. Taču ierašanos Aladīna tērpā, kas varētu papildus popularizēt viņa jauno filmu, organizatori nav ļāvuši.

"Kinoakadēmija viņu labprāt redzētu ceremonijā, taču esam viņam paziņojuši, ko domājam par  ar to nesaistītu filmu reklamēšanu uz sarkanā paklāja un ceram no viņa sagaidīt saprotošu atbildi."

Kompānija Paramount, kas izdod Sašas Barona Koena filmu paziņojusi, ka Kinoakadēmijai trūkst humora izjūta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko