Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Sestdien Mežaparkā - trešais pikošanās čempionāts

Sestdien,19. janvārī, atzīmējot Pasaules Sniega dienu, Mežaparkā tiks rīkots trešais Latvijas Pikošanās čempionāts. Pasākuma laikā čempionāta dalībnieki varēs piedalīties dažādās ziemas sporta aktivitātēs, kā arī kopā ar Lauri Reiniku iemācīties ziemas neoficiālo himnu Piko, piko vēl.

Pikošanās čempionāts notiks Mežaparka atpūtas kompleksā Rīgas Sniega parks, un tajā piedalīsies vairāk kā 1000 dalībnieku, sola organizatori – zīmola Actimel pārstāvji. Klātesošie savus spēkus varēs pārbaudīt tādās disciplīnās kā „Sniega piku basketbols”, „Sniega kērlings”, „Actimel ķegļi”, „Sniega piku labirints”, „Greizie spoguļi” un citās. Tāpat būs iespēja sniega kaujām sagatavoties kopā ar mūziķi Lauri Reiniku, kopā dziedot ziemas neoficiālo himnu Piko, piko vēl un mācoties tās īpašos deju soļus. Kā katru gadu, arī šoreiz visas čempionāta aktivitātes būs bez maksas. Disciplīnās varēs startēt individuāli vai grupās – tās veidotas dažāda vecuma un interešu cilvēkiem.

“Pasākumā būs daudz fizisko aktivitāšu ne tikai dalībniekiem, bet arī faniem. Dalībnieki varēs sasildīties ar siltu tēju. Tajā pašā laikā iesakām apmeklētājiem izvēlēties siltas un atbilstošas ziemas drēbes – ņemiet līdzi vairākus pārus cimdu, šalli un siltu cepuri!” solīja Gunta Jurča, viena no pasākuma iniciatorēm un Actimel zīmola vadītāja Baltijas valstīs.

Par godu pikošanās čempionātam Rīgas pašvaldība pasākuma apmeklētājiem nodrošinās iespēju izmēģināt jaunāko un garāko tramvaju Rīgā. Tramvajs izbrauks no pieturvietas Stacijas laukums plkst. 10.30 un dosies uz Mežaparku. Beidzoties pasākumam, tramvajs uzņems pasažierus un izbrauks no pieturvietas Mežaparks (pie Zoodārza) plkst. 16.00. Jaunais tramvajs kursēs ekspreša statusā, neapstājoties pieturvietās, tikai galapunktos.

Dalībnieki pikošanās čempionātam var reģistrēties Actimel oficiālajā lapā portālā Draugiem.lv (draugiem.lv/ actimel) vai 19. janvārī pasākuma norises vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko