Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sievietes orgasmam vajag 26 minūšu priekšspēli

Jā, jā - tu nepārlasījies! Sievietēm priekšspēle ilgst apmēram 26 minūtes, kamēr vīrieši seksam gatavi ir jau pēc pirmajām sešām minūtēm. Kādēļ savu vīrieti vajadzētu apmācīt ilgākām seksa orģijām? Un pēc kādām pazīmēm noteikt, ka ar viņu attiecības (un arī sekss) būs ideāls? Portāls www.sieviesuklubs.lv jautā Ritai Lasmanei.

Kādēļ tad īsti sievietēm ir tik svarīga garā priekšspēle? Atbilde slēpjas asiņu daudzumā mazajā iegurnī. Jo vairāk asiņu tajā, jo lielāku baudu vari iegūt. Atceries - sieviete patiesībā seksā ir noteicošā! Tieši viņa dzemdē bērnus un tieši viņa ir tiesīga diktēt noteikumus!

Ja mūsdienas salīdzinām ar sendienām, zināms, ka agrāk sievietes savus seksa partnerus izvēlējās daudz rūpīgāk. Viņās vadījās pēc diviem faktoriem: vai vīrietim ir labs genofonds un vai viņš spēs rūpēties par ģimeni. Veids, kā to noteikt, gan par laimi līdz pat mūsu dienām ir saglabājies nemainīgs. Vīrieša smarža un feromoni. Aromāts, kuru dabiskā ceļā izvada organisms. 

Tā kā mums sievietēm ir arī svarīgi, lai vīrietis var uzturēt ģimeni, vērtējam arī viņa sasniegumus darbā. Lai arī ko sievietes runātu, seksualitāte ir ļoti pakārtota vīrieša naudas maka biezumam. Jo viņam vairāk naudas, jo vairāk iekārojam. 

Kādēļ meklējam mīļāko?

Principā parasti ir tikai viens iemesls - pašas vīrietis sācis slinkot un aizmirsis par priekšspēli. Lai atsvaidzinātu attiecības, sarīkojiet abi seksa brīvdienas. Tajās nav tikai pa gultu vien jādzīvojas! Izraujaties no ikdienas vides un sakiet viens otram komplimentus. Glāstiet viens otru. Esiet vienkārši kopā!

Ja liekas, ka attiecībās iezogas rutīna, negaidi, ka vīrietis to kliedēs! Rīkojies pati! Viņš tiešām nezina, kas notiek tavā galvā. Atklāj to viņam! Runājies par savām fantāzijām! 

Kādēļ vīrieši saka par sievietēm - viņa ir tik noslēpumaina? Jo patiesībā viņa ir sievišķīga un vīrietim tas ļoti patīk! Tādēļ - izkop sievišķību!

Kā noteikt, ka tavs vīrietis ir ideālais? jeb kā tādu atrast?

1. uzticies savam degunam! Ar partneri, kura dabiskā ķermeņa smarža tev nepatīk, labs sekss nebūs nekad! 

2. iepazīsti savu mīlas karti. Tā veidojas jau četru, piecu gadu vecumā, kad veidojam pirmo izpratni par ģimeni un attiecībām. Interesanti, ka paskatoties uz saviem bērniem šajā vecumā, jau vari saprast, kādas meitenes viņam patiks. Ja dēls saka, ka grib precēt tevi, zini - pieaugušā vecumā viņš savu sievieti meklēs tieši tādu pašu, kā tu, tikai, protams, krietni jaunāku. 

Kamēr esam jauni, mīlas kartē ir ļoti vispārināti jēdzieni, tādi kā - es gribu satikties ar skaistu un foršu puisi. Bet ar gadiem mīlas kartē ir arvien jaunas un jaunas īpašības. Jā, to var saukt arī par vizualizāciju - tu iedomājies, kādu partneri vēlies satikt, un tieši tādu arī sastopi. 

Starp citu - tieši mīlas kartes paņēmienu var izmantot brīžos, kad jūti, ka vajadzīgs uzfrišināt esošās attiecības. Paņem vienu A 4 lapu. Vienā pusē uzraksti visas tās īpašības, kuras tu gribētu savā ideālajā partnerī, bet otrā pusē tās īpašības, kuras viņā jau ir. Būsi patīkami pārsteigta! Īpašību saraksts gandrīz sakritīs 100 %. Šis uzdevums ļaus uz tavu esošo partneri paskatīties no citas skatu puses. 

Vēl viens būtisks fakts, par kuru tev jāzina!

Vidēji vienas mīlestības mūžs ir četri gadi. Šis cikls saistīts ar bērnu radīšanu un laiku, kad bērns sevī iemācās izdzīvošanas īpašības. Pēc tam mīlestība pāriet pieraduma fāzē. Viens veids, kā atjaunot mīlestību - ik pa četriem gadiem radīt bērnus. Tas būtu gana ekstrēmi, vai ne?

Par laimi ir vēl viena lieta, ko var darīt - radiet kopīgus hobijus. Dziedāšana un dejošana ir viens no labākajiem mīlas enerģijas atjaunotājiem, jo mūzikas vibrācijas pāri ļoti satuvina. Ja nevienu no šiem hobijiem nevēlaties, izmēģini kalnu slēpošanu vai citus kopīgus sporta veidus. Vislabāk, protams, tos, kurus var veikt pa pāriem. 

Un vēl - kļūstat viens otram labākie draugi. Draudzība nemitīgi attīstās un tā parasti ir uz mūžu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko